The Caesars: Ο Martin Scorsese θα συνεργαστεί με τον Michael Hirst

Θα ζωντανέψουν την παλιά δόξα της Ρώμης
12 Φεβρουαρίου 2018 15:36
The Caesars: Ο Martin Scorsese θα συνεργαστεί με τον Michael Hirst

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Martin Scorsese έχει έρθει σε συμφωνία με τον σεναριογράφο του Vikings, τον Michael Hirst, για την δημιουργία του The Caesars, ενός νέου ιστορικού δράματος, στο οποίο θα αναβιώσει η εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Ο σπουδαίος αυτός σκηνοθέτης, ο οποίος αριθμεί επιτυχίες όπως τα Goodfellas, Shutter Island και Wolf of Wall Street, στην μακρόχρονη καριέρα του στον κινηματογράφο, θα επικεντρωθεί πλέον σε ένα μεγαλεπήβολο τηλεοπτικό project, μέσα από το οποίο θα αναβιώσουν οι χρυσές ημέρες επιφανών ηγετικών φυσιογνωμιών της αρχαίας Ρώμης.

Η εν λόγω μυθοπλασία της μικρής οθόνης δεν έχει βρει ακόμη το δίκτυο το οποίο θα την φιλοξενήσει, όμως η συμμαχία αυτήν του Scorsese με τον Michael Hirst, που έχει δουλέψει πάνω σε ιστορικά δράματα με μεγάλη δεξιοτεχνία, προσέλκυσε ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου. Και ο τελευταίος όμως διαθέτει πολύ δυνατές περγαμηνές στον χώρο του θεάματος τόσο από το Vikings του History Channel όσο και από άλλα εγχειρήματα όπως το The Tudors του Showtime, το Camelot του Starz και το Elizabeth: The Golden Age όπου πρωταγωνίστησε η Cate Blanchett, και μάλιστα τότε ο Hirst προτάθηκε και για βραβείο BAFTA.

Θα δούμε λοιπόν, μία σειρά που θα βγάλει από το ντουλαπάκι του χρόνου τις ιστορίες που περιστοίχιζαν το πρόσωπο του παντοδύναμου Ιούλιου Καίσαρα και την άνοδό του στην εξουσία, με τα γυρίσματα του The Caesars να ξεκινούν στην Ιταλία μέσα στο 2019.