Ο Alex Garland του Ex Machina ετοιμάζει πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική σειρά

Ο σκηνοθέτης του ‘Annihilation’ θα βάλει φωτιά και στην μικρή οθόνη
12 Φεβρουαρίου 2018 15:08
Ο Alex Garland του Ex Machina ετοιμάζει πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική σειρά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Alex Garland, ο σκηνοθέτης του Annihilation και του Ex Machina, ένας από τους πιο φιλόδοξους σύγχρονους μετρ των sci-fi θεαματικών αφηγήσεων, ετοιμάζει καινούργιο εγχείρημα αυτή τη φορά τηλεοπτικό.

Ο ίδιος απ’ ό,τι φαίνεται διακατέχεται από πολύ δημιουργικό οίστρο, ειδικά αυτήν την περίοδο και βάζει πλώρη για νέα επαγγελματικά σχέδια. Μάλιστα πρόσφατα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fandango, ο Garland μίλησε για ένα σόου που θα επιμεληθεί το οποίο δεν έχει τιτλοφορηθεί ακόμη.

Η δουλειά του αυτή θα απαρτίζεται από οκτώ επεισόδια και θα προβληθεί στο FX, ένα δίκτυο που αριθμεί πολλές επιτυχημένες μυθοπλασίες ανάμεσα στις οποίες και αυτές των Legion, Atlanta, και Better Things.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στο όλο εγχείρημα:

«Πρόκειται για ένα είδος επιστημονικής φαντασίας, αλλά είναι πολύ περισσότερο βασισμένο στο τεχνολογικό sci-fi ενώ το ‘Annihilation’ είναι μία πιο παραισθησιακή μορφή και πιο φανταστικού ύφους  επιστημονική φαντασία ... Αυτό είναι αμυδρά πιο κοινό με τα έργα που έχω δουλέψει όπως το ‘Ex Machina’ ή το ‘Never Let Me Go’ που παίρνουν κάτι όσον αφορά τον κόσμο μας τώρα – όχι τον κόσμο μας στο μέλλον, αλλά όπως είναι αυτή τη στιγμή- και που στη συνέχεια αντλούν κάποια συμπεράσματα και πορίσματα από αυτό».

Είστε ενθουσιασμένοι για τη νέα δουλειά του Garland;