Η μεταποκαλυπτική σειρά "The Rain" έρχεται στο Netflix!

Κυκλοφόρησε νέο trailer για το ανερχόμενο δυστοπικό δράμα από την Δανία
31 Ιανουαρίου 2018 16:33
Η μεταποκαλυπτική σειρά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα της Independent, βγήκε καινούργιο trailer για το The Rain, την δυσοίωνα φουτουριστική τηλεοπτική μυθοπλασία που καταφτάνει στο Netflix από την Δανία.

Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα συμπαραγωγής της εν λόγω streaming υπηρεσίας με την Δανία. Έπειτα από τον πάταγο που σημείωσε το γερμανικό sci-fi σόου Dark, η παραπάνω πλατφόρμα αποφάσισε να επενδύσει σε διεθνή πρωτότυπα project.

Ο Jannik Tai Mosholt, δημιουργός της δημοφιλούς πολιτικής σειράς Borgen, θα ενορχηστρώσει εν προκειμένω και την δράση του The Rain που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτήν την άνοιξη. Στο πλάι του θα βρίσκονται επίσης και οι συνεργάτες του, Esben Toft Jacobsen και Christian Potalivo.

Το όλο concept μας καθιστά σαφές ότι ο κόσμος όπως τον γνωρίζαμε έχει πια τελειώσει. Έξι χρόνια έπειτα από το ξέσπασμα ενός θανατηφόρου ιού, ολόκληρος σχεδόν ο πληθυσμός της Σκανδιναβίας έχει αποδεκατιστεί. Δύο αδέρφια λοιπόν, από την Δανία θα βρουν μία ομάδα νέων ανθρώπων που έχουν επιζήσει και ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη προσπαθούν να μάθουν αν ένας νέος κόσμος έχει αρχίσει να αναδύεται κάπου αλλού. Όλοι ελπίζουν ότι ο πατέρας των δύο πρόσθετων μελών που προσχώρησαν στην συντροφιά τους, θα τους δώσει τις απαντήσεις που χρειάζονται ώστε να ευοδώσει το εγχείρημά τους. Και ενώ οι κανόνες του σύγχρονου πολιτισμένου κόσμου έχουν ανασταλεί με τις τρέχουσες συνθήκες, ολοένα και συχνότερα μέσα στην ερημιά ξεπροβάλλουν πιο ισχυρές εσωτερικές παρορμήσεις και άγρια ένστικτα καθώς το αίσθημα της επιβίωσης και η ανάγκη ανακύπτουν κραταιά στην επιφάνεια, θέτοντας σε δοκιμασία τον χαρακτήρα του κάθε ατόμου.

Στο The Rain κεντρικούς ρόλους ερμηνεύουν οι: Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen καθώς και ο πρωταγωνιστής του The Bridge, Lars Simonsen.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: