Κυκλοφόρησε το πρώτο πλήρες trailer για το 'Seven Seconds'

Η πρωτότυπη αστυνομική σειρά του Netflix καταφτάνει
26 Ιανουαρίου 2018 00:43
Κυκλοφόρησε το πρώτο πλήρες trailer για το 'Seven Seconds'

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix δημοσιοποίησε το πρώτο πλήρες trailer για το πρωτότυπο αστυνομικό δράμα Seven Seconds της Veena Sud (The Killing) που αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 23 Φεβρουαρίου του 2018.

Τί συμβαίνει λοιπόν, όταν οι ειδήσεις παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις ίσως και πιο σοβαρές από το ίδιο το γεγονός που καλύπτουν; Σε έναν κόσμο όπου μαίνονται οι φυλετικές συγκρούσεις, δεσπόζουν τα κραυγαλέα πρωτοσέλιδα και ένα κοινό που αρέσκεται στο να καταναλώνει ό,τι διασκεδάζει την πλήξη του παρά να πληροφορείται. Ελάχιστος χρόνος δημοσιότητας ίσως να σημαίνει τα πάντα για κάποιους.

Η σειρά αυτή είναι αναμενόμενο ότι θα θέσει πολλά ακανθώδη ερωτήματα και θα προβληματίσει τους θεατές σχετικά με το τι προσλαμβάνουμε ως πληροφορία. Η πλοκή του σόου επικεντρώνεται στον Brenton Butler, και συγκεκριμένα στον βίο του ίδιου και της οικογένειάς του που θα πάρει εντελώς αναπάντεχη τροπή. Ένας λευκός αστυνομικός που σε μία άτυχη στιγμή χτυπάει σοβαρά έναν έγχρωμο έφηβο μαθητή, σε μια βορειοανατολική πόλη των Η.Π.Α. Ως εκ τούτου, αρχίζουν να λαμβάνουν χώρα βίαια ξεσπάσματα, ενώ η προσπάθεια απόκρυψης του συμβάντος και η μετέπειτα διαχείρισή του προαναγγέλλουν έναν ένδικο αγώνα που θα αλλάξει μια για πάντα το τοπίο.

Το cast απαρτίζουν οι Seven Seconds: Regina King (American Crime), Clare-Hope Ashitey (Doctor Foster), Russell Hornsby (Fences), Beau Knapp (Sand Castle), Michael Mosely (Ozark), David Lyons (Safe Haven), Raul Castillo (Special Correspondents), και ο Zackary Momoh (A United Kingdom). Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα: