What We Do in the Shadows: Έρχεται σε σειρά από το FX

Ακονίστε τους κυνόδοντές σας και ετοιμαστείτε για ασυγκράτητα γέλια!
25 Ιανουαρίου 2018 15:45
What We Do in the Shadows: Έρχεται σε σειρά από το FX

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το FX βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τους Jemaine Clement (Flight of the Conchords) και Taika Waititi  (Thor: Ragnarok) για την τηλεοπτική διασκευή της μαύρης κωμωδίας What We Do in the Shadows, με τον τελευταίο να επωμίζεται και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.

Η ανερχόμενη βαμπιρική μυθοπλασία απ’ ό,τι φαίνεται θα κάνει την εμφάνισή της και στη μικρή οθόνη, με τους παραπάνω δημιουργούς της να έχουν υπογράψει κιόλας για την σκηνοθεσία και το σενάριο του όλου project, ενώ έχουν επιφορτιστεί με την άμεση προετοιμασία του πιλοτικού επεισοδίου που θα έχει χρονική διάρκεια περίπου μισής ώρας.

Οι δύο άνδρες στο διάσημο φιλμ είχαν ερμηνεύσει πρωταγωνιστικούς ρόλους, υποδυόμενοι τους δύο από το κουαρτέτο βρικολάκων που συγκατοικούσαν σε ένα σπίτι και προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στα νέα ήθη και έθιμα του 21ου αιώνα. Φυσικά τον εγκλιματισμό τους με τις μοντέρνες επιταγές της πραγματικότητας συνόδευαν διάφορα ευτράπελα και σπαρταριστές περιπέτειες. Στο κάτω κάτω είναι δύσκολο να είσαι ένας από τους απέθαντους την σήμερον ημέρα!

Το cast του ομώνυμου σόου που είναι ακόμη στα σκαριά, θα συμπληρώσουν οι: Kayvan Novak, Matt Berry, Harvey Guillen και η ελληνικής καταγωγής Natasia Demetriou. Το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής θα αναλάβουν επίσης να συντονίσουν οι Scott Rudin, Paul Simms, Garrett Basch και ο Eli Bush.