O J.J. Abrams ενδέχεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη

Ο διάσημος σκηνοθέτης θα δουλέψει πάνω σε μία νέα sci-fi σειρά
17 Ιανουαρίου 2018 15:05
O J.J. Abrams ενδέχεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο J.J. Abrams (Felicity, Alias, Lost) ο οποίος πέρασε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του ενορχηστρώνοντας το κινηματογραφικό θέαμα των διαγαλαξιακών ταξιδιών στο σύμπαν του Star Trek και του Star Wars, επανέρχεται στον χώρο της τηλεόρασης επιμελούμενος ένα καινούργιο εγχείρημα.

Ο εν λόγω δημιουργός πρόσφατα έγραψε μία καινούργια επιστημονικής φαντασίας μυθοπλασία, και με αυτήν θα επιστρέψει δριμύτερος ύστερα από το project του Fringe που υλοποίησε το 2008. Ο Abrams έχει προετοιμάσει ήδη το σενάριο και επωμίζεται εν προκειμένω καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μέσω της εταιρείας του, της Bad Robot.

Το HBO, η Warner Bros. Television και η Apple έχουν κιόλας δείξει το ενδιαφέρον τους, με έναν από τους πιθανούς τίτλους της σειράς να είναι ο “Demimonde”.

Η υπόθεση του σόου θα επικεντρωθεί σε μία οικογένεια που απαρτίζεται από μία μητέρα, η οποία είναι επιστήμονας, τον σύζυγο και την μικρή τους κόρη. Οι τρεις τους θα έχουν ένα τρομακτικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το κορίτσι αρνούμενο να μείνει άπραγο μπροστά στην κωματώδη κατάσταση της μαμάς της, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τι είδους πειράματα διεξήγαγε εκείνη στο υπόγειό τους. Τελικά, τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή αφού μεταφέρεται ως διά μαγείας σε μία παράλληλη διάσταση, όπου μαίνεται ένας αμείλικτος πόλεμος έναντι μίας τερατώδους και καταπιεστικής δύναμης. Ο μπαμπάς της θα την ακολουθήσει σε αυτόν τον τόσο σκοτεινό όσο και μυστηριώδη κόσμο.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο σκηνοθέτης έχει καταπιαστεί επίσης με το να κλείσει τη sequel τριλογία του Star Wars και το Episode IX.