Η νέα ταινία Superman μάλλον θα μας συστήσει σε έναν έγχρωμο Man of Steel

Στην παραγωγή του reboot ο J.J. Abrams
27 Φεβρουαρίου 2021 11:59
Η νέα ταινία Superman μάλλον θα μας συστήσει σε έναν έγχρωμο Man of Steel

Εδώ και καιρό η Warner Bros. φαίνεται να προσπαθεί να επαναφέρει κινηματογραφικά τον Superman, έστω κι αν ακόμη τον ρόλο αυτόν καταλαμβάνει ο Henry Cavill. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Warner ετοιμάζει μια νέα reboot ταινία με τον J.J. Abrams να αναλαμβάνει την παραγωγή, ενώ ο Ta-Nehisi Coates, συγγραφέας των comics του Black Panther θα γράψει το σενάριο. 

Ωστόσo, η υπόθεση παίρνει μια ενδιαφέρουσα τροπή καθώς μάλλον ο Cavill θα αποτελέσει παρελθόν από τον ρόλο του Superman ή όπως στην περίπτωση των δύο διαφορετικών Batman (Ben Affleck/ Michael Keaton) θα έχουμε έναν δεύτερο από άλλο σύμπαν.

Και αυτό διότι σύμφωνα με τον Borys Kit του Hollywood Reporter, οι fans της DC θα συστηθούν κατά πάσα πιθανότατα σε έναν έγχρωμο "Man of Steel". 

 "Αυτές είναι οι προθέσεις της Warner και κάτι το οποίο το στούντιο προσπαθεί να βρει τρόπο εδώ και μήνες αν όχι πάνω από ένα χρόνο, σύμφωνα με τις πηγές." αναφέρει ο ρεπόρτερ. Από το 2018, άλλωστε, κυκλοφορούν φήμες πως ο Michael B. Jordan που απολαύσαμε στα Black Panther και Creed, αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον ρόλο. 

Στα comics, πάντως, υπάρχει ο Calvin Ellis που είναι ο "President Superman" στην Earth-23 -ένα ενδεχόμενο που ο Jordan ανέφερε σε παλιότερη συνέντευξή του στην Oprah πως θα ήθελε να υποδυθεί. Επίσης, υφίσταται και ο Val-Zod από την Earth-2. 

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη νέα Superman ταινία μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.