Νέο trailer για τη διαδραστική σειρά μυστηρίου "Mosaic"

O Steven Soderbergh σας αφήνει να λύσετε μόνοι σας τον γρίφο
08 Ιανουαρίου 2018 19:54
Νέο trailer για τη διαδραστική σειρά μυστηρίου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για την ανερχόμενη σειρά μυστηρίου του HBO με τίτλο Mosaic, την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Steven Soderbergh.

Το εν λόγω πρωτότυπο σόου εφαρμόζει μία πρωτοποριακή μέθοδο αφήγησης όπου ο θεατής μπορεί να επιλέξει με ποια έκβαση θα διαδραματιστούν τα γεγονότα της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση κάθε σκηνής ο δέκτης δύναται να διαλέξει μέσα από ποιόν δρώντα θα δει τα τεκταινόμενα που έπονται κάθε φορά. Η εναλλαγή αυτή στις γωνίες θέασης των όσων συμβαίνουν προσφέρει μία γκάμα πιθανών εξελίξεων στην όλη πλοκή.

Ο κεντρικός άξονας του Mosaic περιστρέφεται γύρω από μία επιτυχημένη συγγραφέα και εικονογράφο παιδικών μυθιστορημάτων την Olivia Lake, της οποίας η λαμπρή καριέρα ανυψώνει  την  φήμη της σε επίπεδο δημοσιότητας ειδικά μέσα στα πλαίσια της κλειστής κοινωνίας όπου διαβιεί. Σε μία εκδήλωση όπου θα δώσει το παρόν μαζί με ένα φιλικό της πρόσωπο θα γνωριστεί με τον Joel Hurley, έναν γοητευτικό νεαρό γραφίστα που έχει μόλις αφιχθεί στην μικρή αυτή πόλη. Θα ξεκινήσει λοιπόν, ένα έντονο φλερτ μεταξύ τους όμως η αναπάντεχη άφιξη της κοπέλας του Joel θα ενεργοποιήσει την ζήλια της Olivia. Πάθος, ίντριγκα και ανατροπές ενώνονται σε μία ιστορία που έχει ως πυρήνα της τον θάνατο της βασικής ηρωίδας. Το ερώτημα είναι ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος;

Στο σόου πρωταγωνιστούν οι: Garrett Hedlund και η Sharon Stone. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Frederick Weller, Jennifer Ferrin, Beau Bridges, Paul Reubens, Devin Ratray, James Ransone, Jeremy Bobb, Michael Cerveris και η Maya Kazan.

Το Mosaic αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 22 Ιανουαρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: