Το πρώτο αποκαλυπτικό teaser του "Seven Seconds"

To Netflix αποκτάει την δική του ανθολογία αστυνομικού δράματος
22 Δεκεμβρίου 2017 16:18
Το πρώτο αποκαλυπτικό teaser του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix αποκάλυψε το πρώτο teaser και την ημερομηνία πρεμιέρας της πρωτότυπης αστυνομικής του μυθοπλασίας Seven Seconds. Η αυλαία για τον 1ο κύκλο της σειράς είναι προγραμματισμένη να ανοίξει στις 23 Φεβρουαρίου του 2018.

Τί γίνεται όταν οι τίτλοι των ειδήσεων σημαίνουν περισσότερα από το ίδιο το γεγονός που εξιστορούν; Σε μία κοινωνία που σπαράσσεται από φυλετικές εντάσεις, κυριαρχούν τα εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα και ένα ακροατήριο που προτιμά να διασκεδάζει παρά να ενημερώνεται, λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας μπορεί να αποκτούν τρομακτική βαρύτητα για κάποιους.

Το ανερχόμενο σόου του Netflix δίνει στους θεατές την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά στις ανθρώπινες ιστορίες πίσω από τους πηχυαίους τίτλους των ειδήσεων. Σε μια στιγμή, η ζωή του Brenton Butler και της οικογένειάς του αλλάζει μια για πάντα. Αφού ένας λευκός αστυνομικός χτυπήσει κατά λάθος και τραυματίζει σοβαρά έναν μαύρο έφηβο, σε μια βορειοανατολική πόλη της Αμερικής ξεσπούν άγριες φυλετικές έριδες, ενώ η απόπειρα συγκάλυψης του γεγονότος και η επαύριός του οδηγούν στην δίκη του αιώνα.

Στο Seven Seconds της δημιουργού Veena Sud (The Killing) πρωταγωνιστούν οι: Regina King (American Crime), Clare-Hope Ashitey (Doctor Foster), Russell Hornsby (Fences), Beau Knapp (Sand Castle), Michael Mosely (Ozark), David Lyons (Safe Haven), Raul Castillo (Special Correspondents), και ο Zackary Momoh (A United Kingdom). Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό teaser: