Κυκλοφόρησε νέο trailer για το "Hard Sun"

Οι Jim Sturgess και Agyness Deyn έρχονται αντιμέτωποι με το τέλος του κόσμου
20 Δεκεμβρίου 2017 17:53
Κυκλοφόρησε νέο trailer για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για την sci fi σειρά Hard Sun του Neil Cross.

Ο δημιουργός του πετυχημένου αστυνομικού σόου Luther βάζει μπρος για μία πολλά υποσχόμενη μεταποκαλυπτική τηλεοπτική μυθοπλασία στην οποία κεντρικό ρόλο αναλαμβάνουν ο Jim Sturgess και η Agyness Deyn. Το project θα απαρτίζεται από έξι επεισόδια συνολικά.

Η υπόθεση της παραγωγής αυτής του BBC One θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο, όπου δύο αστυνομικοί πολύ ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, ο Robert Hicks και η Elaine Renko, θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την συντέλεια του πλανήτη καθώς μία τεράστιας κλίμακας οικολογική καταστροφή βρίσκεται εν όψει.

Ο Hicks είναι οικογενειάρχης και πολύ αφοσιωμένος στο καθήκον, όμως υπάρχουν κάποιες παρασπονδίες στο ενεργητικό του. Η Renko από την άλλη, είναι αρκετά ιδιόρρυθμη και αδιάφθορη αλλά κουβαλάει μία βαριά προϊστορία. Οι δύο τόσο διαφορετικού background και νοοτροπίας επιθεωρητές έχουν πολλούς λόγους να απεχθάνονται ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, πρέπει να βρούνε μία κοινή γραμμή πλεύσης προκειμένου να συνεργαστούν και να γλιτώσουν τους αγαπημένους τους από τον επικείμενο όλεθρο που πλησιάζει.

Η αυλαία για το Hard Sun στις Η.Π.Α. αναμένεται να ανοίξει στις 7 Μαρτίου του 2018 και συγκεκριμένα στο Hulu. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: