Πρώτο teaser για την 4η σεζόν του Narcos

Μετακομίζει στο Μεξικό με τους Michael Pena και Diego Luna
19 Δεκεμβρίου 2017 19:11
Πρώτο teaser για την 4η σεζόν του Narcos

To Netflix έθεσε στην δημοσιότητα πριν από λίγο το νέο teaser για τον 4ο κύκλο του Narcos, της σειράς που περιστρέφεται γύρω από την διακίνηση του λευκού θανάτου από μεγάλους βαρόνους της Κολομβίας και τον πόλεμο τους με τις τοπικές αρχές αλλά και με το σώμα δίωξης της Αμερικής.

Οι δύο πρώτες σεζόν πραγματεύτηκαν την ζωή και την δράση του Pablo Escobar, ενώ η τρίτη επικεντρώθηκε στην άνοδο του καρτέλ των Cali και ολοκληρώθηκε με το να συστήσει στο κοινό τους διαδόχους τους, την καινούργια αναδυόμενη οργάνωση στην βιομηχανία των ναρκωτικών με σημείο αναφοράς αυτή την φορά το Rio Grande, του Μεξικό.

Τα σχέδια για την συνέχεια του αστυνομικού αυτού δράματος πέρασαν από μία κρίσιμη περίοδο όταν φέτος τον Σεπτέμβριο σημειώθηκε ο βίαιος θάνατος του Carlos Muñoz Portal. Ο άτυχος άνδρας ήταν μέλος του συνεργείου της ακριβοπληρωμένης αυτής παραγωγής, και δολοφονήθηκε ενώ αναζητούσε κατάλληλους φυσικούς χώρους για τα γυρίσματα της καινούργιας σεζόν. Η απώλειά του προκάλεσε αντιδράσεις όσον αφορά  και τους υπόλοιπους συντελεστές του σόου καθώς ανέκυψε θέμα προστασίας της σωματικής ακεραιότητας του cast και του πληρώματος εν γένει.

Σύμφωνα και με αντίστοιχο δημοσίευμα της Independent, ο πρωταγωνιστής του Narcos, Pedro Pascal, που υποδύεται τον επιθεωρητή Javier Pena, υπογράμμισε ότι το project θα μπορούσε να συνεχιστεί αν και εφόσον ήταν και πάλι ασφαλή τα πράγματα. Είχε δηλώσει μάλιστα χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο TMZ:

“Δεν μπορούμε να το κάνουμε, αν δεν είναι ασφαλές, μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Αν επιθυμούν να το πραγματοποιήσουν θα πρέπει να βρουν έναν ασφαλή τρόπο”.

Πάντως, σαν να μην έφτανε το παραπάνω λυπηρό περιστατικό, πλέον ολοένα και πιο συχνά μέλη της οικογένειας του Pablo Escobar εμφανίζονται στο προσκήνιο, διαφωνώντας με το όλο τηλεοπτικό εγχείρημα του Netflix.

Για παράδειγμα ο Roberto De Jesus Escobar Gaviria αξίωσε την καταβολή $1 εκατομμυρίου  από το δίκτυο για την  «μη εξουσιοδοτημένη χρήση περιεχομένου». Μάλιστα, είχε τοποθετηθεί προσωπικά επ’ αυτού μέσω Hollywood Reporter, προειδοποιώντας το Netflix ότι ήταν κακή ιδέα να προχωρήσουν σε γυρίσματα στο  Μεξικό χωρίς την δική του συγκατάθεση. Είπε συγκεκριμένα:

“Δεν επιθυμώ ούτε το Netflix ούτε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία παραγωγής να γυρίσει ταινίες ή σειρές στο Medellin ή την Colombia που να αφορούν εμένα ή τον αδερφό μου, Pablo, χωρίς την άδεια της Escobar Inc. Είναι πολύ επικίνδυνο. Ειδικά χωρίς τις ‘ευλογίες’ μας. Αυτήν είναι η χώρα μου”.

Εντούτοις, ο δημιουργός του σόου Eric Newman αποφάσισε να διευρύνει και άλλο την τηλεοπτική μυθοπλασία του Narcos, ώστε το 2018 να διανύσει και την 4η χρονιά του εστιάζοντας στους μεγαλέμπορους κοκαΐνης του Μεξικό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό teaser :