Ρίξτε μια ματιά στο νέο στιγμιότυπο του "Titans" της DC

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Hawk και την Dove
16 Δεκεμβρίου 2017 16:17
Ρίξτε μια ματιά στο νέο στιγμιότυπο του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργια φωτογραφία από το Titans, το ανερχόμενο action σόου της DC δημιουργοί του οποίου είναι οι Greg Berlanti (Arrow, The Flash), Akiva Goldsman, Geoff Johns, και η Sarah Schechter.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον Brenton Thwaites (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) να φοράει την στολή του Robin/ Dick Grayson. Στο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύθηκε πρόσφατα απεικονίζονται ο Alan Ritchson (Teenage Mutant Ninja Turtles) στον ρόλο του Hawk/Hank Hall και η Minka Kelly (Friday Night Lights) που μας συστήνεται αντίστοιχα ως η Dove/Dawn Granger, το θρυλικό δίδυμο υπερηρώων της DC οι χαρακτήρες των οποίων αποτέλεσαν έμπνευση των Steve Ditko και Steve Skeates το 1968. Οι δύο αυτές comic μορφές έχουν εντελώς διαφορετικά χαρίσματα, με τον Hawk να είναι πιο οξύθυμος και παρορμητικός, ενώ η Dove αντιπροσωπεύει την φωνή της λογικής και της ειρηνικής επίλυσης. Ο ένας εξισορροπεί τον άλλον ενώ συγχρόνως  έχουν πολύ ισχυρές δυνάμεις, ευκινησία και ικανότητα αυτοίασης των τραυμάτων τους.

Τα κοστούμια της σειράς σχεδιάζει η Laura Jean Shannon, η οποία έχει επιμεληθεί αντίστοιχα την εμφάνιση των φιγούρων για τις ταινίες Black Lightning, Iron Man και The Jungle Book. Το cast συμπληρώνουν η Anna Diop (24: Legacy) ως η Koriand’r/Starfire, η Teagan Croft (Home and Away) ως η Raven, η Lindsey Gort ως η αστυνομική ντεντέκτιβ Amy Rohrbach και ο Ryan Potter ως ο Beast Boy.

Η σειρά Titans θα κάνει το ντεμπούτο της το 2018 στην streaming υπηρεσία της Warner Bros. που έρχεται προσεχώς. Παρακάτω ακολουθεί η σχετική φωτογραφία.