Sharp Objects: Οι πρώτες φωτογραφίες της Amy Adams

Άλλη μία καθηλωτική ιστορία της Gillian Flynn ζωντανεύει
09 Δεκεμβρίου 2017 05:38
Sharp Objects: Οι πρώτες φωτογραφίες της Amy Adams

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο φωτογραφικό υλικό από το Sharp Objects, την μίνι σειρά μυστηρίου όπου πρωταγωνιστεί η Amy Adams.

Το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα προστίθεται στην λίστα με τα ήδη διασκευασμένα έργα της Gillian Flynn, όπως το Gone Girl και το Dark Places τα οποία όμως βέβαια προβλήθηκαν στο πανί της μεγάλης οθόνης.

Πίσω από την παραγωγή του Sharp Objects βρίσκεται το HBO, με τον Jean-Marc Vallée (Big Little Lies) να υπογράφει την σκηνοθεσία και την ηρωίδα του Arrival να διαδραματίζει και εν προκειμένω πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Marti Noxon (Buffy The Vampire Slayer, Fright Night) επιμελείται το σενάριο.

Το σόου αυτό περιστρέφεται γύρω από μία ρεπόρτερ η οποία επιστρέφει στην πόλη απ’ όπου κατάγεται για να καλύψει τις δολοφονίες δύο νεαρών κοριτσιών. Αφήνοντας  πίσω της την ψυχιατρική κλινική όπου είχε νοσηλευτεί για λίγο διάστημα, η δημοσιογράφος Camille Preaker προσπαθεί να επανέλθει δριμύτερη στην νέα της καθημερινότητα με ό,τι δυσκολίες προσαρμογής αυτό συνεπάγεται. Καλείται λοιπόν, να πραγματοποιήσει δημοσιογραφική έρευνα στην γενέτειρά της για τους θανάτους δύο έφηβων μαθητριών. Έχοντας αποξενωθεί εδώ και χρόνια από την νευρωτική και καταπιεστική μητέρα της και την 13χρονη ετεροθαλή αδελφή που έχει, πρέπει πια να κάνει μία προσπάθεια να χτίσει και πάλι γέφυρες με τους δικούς της. Ο γυρισμός της στο πατρικό της θα φέρει την Camille αντιμέτωπη με φαντάσματα του παρελθόντος ενώ παράλληλα η ίδια θα ταυτιστεί σε μεγάλο βαθμό με τα θύματα των φόνων.

Η Flynn σε πρόσφατη συνέντευξή της στο EW για το Sharp Objects, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχει να κάνει τόσο με τους ανθρώπους μέσα στην ιστορία, όσο και με τα ερωτήματα που χρειάζεται να απαντηθούν. Είχα πολύ άγχος μήπως μετατρεπόταν απλά σε μία ταινία τρόμου και χάσει πολύ από τις λεπτές της αποχρώσεις. Το μυστήριο αφορά τόσο το ποιά είναι η Camille όσο και το τί συνέβη σε αυτή την πόλη σε σχέση και με τους φόνους».

Το Sharp Objects θα κάνει πρεμιέρα στο HBO μέσα στο επόμενο καλοκαίρι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα: