A Discovery of Witches | Στο νέο trailer η Teresa Palmer κάνει τα μαγικά της

Ένα σύγχρονο κυνήγι μαγισσών στη μικρή οθόνη
25 Νοεμβρίου 2017 11:00
A Discovery of Witches | Στο νέο trailer η Teresa Palmer κάνει τα μαγικά της

Η εν λόγω μυθοπλασία του φανταστικού αποτελεί διασκευή του πρώτου ομώνυμου βιβλίου από την επιτυχημένη σειρά μυθιστορημάτων της Deborah Harkness, η οποία έγινε  γνωστή και ως «All Souls trilogy», βρίσκοντας το 2011 θερμή υποδοχή από το νεανικό κοινό. Ακολούθησαν το «Shadow of Night» το 2012 και το «The Book of Life» το 2014.

Την κινηματογραφική μεταφορά των παραπάνω λογοτεχνικών έργων ανέλαβε η Warner Bros. Την σκηνοθεσία επιμελείται η Kate Brooke, ενώ η Harkness επωμίστηκε καθήκοντα τόσο εξωτερικού παραγωγού όσο και σεναριογράφου για κάποια επεισόδια. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Jane Tranter και Julie Gardner για λογαριασμό της  Bad Wolf Company (Doctor Who).

Ο κεντρικός άξονας του A Discovery of Witches περιστρέφεται γύρω από την Diana Bishop (Teresa Palmer), μία ιστορικό στο Πανεπιστήμιο της  Οξφόρδης, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται έχει κληρονομήσει από τους προγόνους της μαγικές ικανότητες. Παρόλαυτα προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από ό,τι έχει να κάνει το παρελθόν της. Κάποια μέρα φτάνει τυχαία στα χέρια της ένα αρχαίο χειρόγραφο που την αναγκάζει να επιστρέψει στις ρίζες της και να αποδεχτεί τα χαρίσματά της. Ο καθηγητής της βιοχημείας, Matthew Clairmont (Matthew Goode),  που τυγχάνει να είναι και βαμπίρ, αντιλαμβάνεται ότι η συνάδελφός του πασχίζει να κρύψει τα αληθινά ταλέντα της και αρχίζει να την παρακολουθεί στενά ώστε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει μ’ εκείνη. Οι δυο τους θα κληθούν να διεκπεραιώσουν μία επικίνδυνη αποστολή στην οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν δαίμονες, άλλες μάγισσες και απειλητικά υπερφυσικά πλάσματα.

Το A Discovery of Witches έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στο Sky One, στο Ηνωμένο Βασίλειο, αρχές του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: