Πόσο πληρώνεται το cast του Stranger Things;

Μπορείτε να μαντέψετε;
07 Νοεμβρίου 2017 12:45
Πόσο πληρώνεται το cast του Stranger Things;

Με την δεύτερη σεζόν του Stranger Things να σημειώνει τεράστια επιτυχία και να το εγκαθιστά ως μια από τις πιο διάσημες σειρές της TV αυτή τη στιγμή, θα αναρωτηθήκατε πως τα πάνε οι μισθοί τους σε σχέση με άλλες σειρές του ίδιου βεληνεκούς. Παρά το ότι υπάρχουν βετεράνοι ηθοποιοί όπως η Wynona Ryder, το βασικό cast αποτελείται και σαφώς τα φώτα πέφτουν στους Millie Bobby Brown (Eleven), Gaten Matarazzo (Dustin), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), και Caleb McLaughlin (Lucas). 

Όντας νεαροί και πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, εισέπραξαν $30.000 ανά επεισόδιο για τις πρώτες δύο σεζόν, συν όποια bonus υπήρχαν λόγω της επιτυχίας του. Σαφώς με την Season 3 του Stranger Things να μπαίνει σύντομα στο πλατό, το cast θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους μιας και έχει υπογράψει για 4 σεζόν και είναι λογικό να ανεβάσει το κασέ του.

Άλλωστε, το Netflix πλέον θα δίνει ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στη σειρά των Duffer Brothers, καθώς αποτελεί την πιο σημαντική τους τώρα που το House of Cards κατατροπώθηκε και πιθανό να κοπεί εντελώς, ενώ το Orange is the New Black δεν κάνει τον ίδιο ντόρο όπως παλιά.