Πόσο πληρώνεται το cast του The Walking Dead

Θα πιστεύατε ότι αμείβονται περισσότερα...
23 Οκτωβρίου 2017 11:46
Πόσο πληρώνεται το cast του The Walking Dead

Το The Walking Dead αναμφίβολα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά και κριτικά σειρές όλων των εποχών και συνεχίζει ακάθεκτο με την 8η σεζόν να προβάλλεται ήδη. Παρά την γενικότερη αποδοχή του από το κοινό και τους τηλεθεατές, το βασικό cast βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με άλλους πρωταγωνιστές σειρών του ίδιου βεληνεκούς, όπως π.χ. το Game of Thrones που βγάζουν περί τα $500.000 ανά επεισόδιο ή αν τα συγκρίνουμε ακόμη και με τα βασικά στάνταρ της βιομηχανίας. 

Ας δούμε όμως έναν-έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς πόσα βγάζουν ανά επεισόδιο:

Ο Andrew Lincoln που υποδύεται τον βασικό πρωταγωνιστή και αρχηγό της ομάδας της σειράς, Rick Grimes, αμείβεται με $92.000 ανά επεισόδιο, αποτελώντας ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένο μέλη του cast. Από την 6η σεζόν και μετά συνολικά οι απολαβές του φτάνουν τα $1.47 εκατομμύρια. 

Ο αγαπητός στο κοινό Norman Reedus, που υποδύεται τον Daryl Dixon στη σειρά, βγάζει περί τα $80.000 ανά επεισόδιο, αν και άλλες πηγές αναφέρουν πως αμείβεται με $124.000/ επεισόδιο. Πράγμα που να μην αληθεύει αν λάβουμε υπόψιν πως παίρνει παραπάνω χρήματα από τον βασικό του cast τον Rick. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα ρεπορτάζ που αναφέρουν πως τόσο ο Lincoln όσο και ο Reedus ανέβασαν σημαντικά το κασέ τους για τις σεζόν 7, 8 και μετέπειτα. Συγκεκριμένα, λέγεται πως λαμβάνουν περί τα $550.000 και $650.000 αντίστοιχα, τοποθετώντας τους δίπλα στα άλλα ακριβοπληρωμένα cast της τηλεόρασης. 

O Chandler Riggs που υποδύεται τον γιο του Rick, Carl Grimes, αποτελεί έναν από τους πλουσιότερους ηθοποιούς παιδιά και στην ηλικία του, καταφέρνει να αμείβεται με περίπου $30.000-$40.000 ανά επεισόδιο. Μισθός, ο οποίος είναι κατά πολύ χαμηλότερος των συμπρωταγωνιστών, αν και λόγω της αυξημένης του συμμετοχής στην πλοκή της σειράς και τον τηλεοπτικό αέρα που καταλαμβάνει, ίσως να λαμβάνει πολλά περισσότερα πλέον. 

Τι συμβαίνει με τις γυναίκες πρωταγωνίστριες του The Walking Dead; Οι περισσότερες έγιναν στην πορεία βασικά μέλη όπως οι Melissa Mcbride (Carol), Lauren Cohan (Maggie) και η Danai Gurira (Michonne) και δεν είναι ξεκάθαρο το πόσα βγάζουν ανά επεισόδιο. Υπολογίζεται χονδρικά όμως πως βγάζουν πάνω από $60.000 ανά επεισόδιο και μετά την 6η σεζόν έχουν ανεβάσει το κασέ τους στα υψηλά κλιμάκια των αμοιβών, ξεπερνώντας και τις $100.000 για κάθε επεισόδιο. 

Το αν θεωρείτε ότι πληρώνονται αρκετά με βάση την επιτυχία της σειράς αυτό είναι κάτι που θέλουμε να μας το πείτε στα σχόλια.