O Kit Harington ανυπομονεί να τελειώσει το Game of Thrones

Συγκινείται όμως που τελειώνει η σειρά που τον ανέδειξε
21 Οκτωβρίου 2017 17:30
O Kit Harington ανυπομονεί να τελειώσει το Game of Thrones

To επικό ταξίδι του Game of Thrones σύντομα φτάνει στο τέλος του και το cast της σειράς αυτόν τον καιρό ξεκινά τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν. Ο λατρεμένος του κοινού, Jon Snow, κατά κόσμον Kit Harington μίλησε στο Digital Spy για τη ζωή του μετά την σειρά που τον ανέδειξε και παραδέχτηκε πως:

Το Thrones φτάνει στο τέλος του στη σωστή στιγμή για εμένα και όλους όσους εμπλέκονται. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Ανυπομονώ να τελειώσω τα γυρίσματα και τα οκτώ χρόνια είναι ένα σωστό ποσοστό χρόνου. Δε θα ήθελα να τραβήξει παραπάνω από όσο έχει ήδη. Έχω άλλες ιδέες που θα ήθελα να κοιτάξω όσον αφορά την παραγωγή.

Ο Harington αυτόν τον καιρό αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στη δική του παραγωγής σειρά, το Gunpowder του BBC. Μάλιστα, στους επόμενους μήνες θα παντρευτεί και την αγαπημένη του Leslie Rose, η οποία έμελλε από τη σειρά να γίνει και η "real life" σύντροφος του, για αυτό και τα γυρίσματα του 8ου κύκλου θα σταματήσουν για μερικές μέρες λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος. Συνέχισε έπειτα προσθέτοντας πως για τον ίδιο θα "είναι απελευθερωτική η σκέψη του να έχεις έναν ολόκληρο χρόνο ελεύθερο" γιατί έτσι θα μπορεί να ξεκινήσει άλλα projects. 

Παραδέχτηκε κιόλας πως ο αποχωρισμός δεν είναι κάτι εύκολο και πως πρόσφατα αντάλλαξε μερικά συγκινητικά μηνύματα με τους δημιουργούς του show, David Benioff και D.B. Weiss. 

To Game of Thrones Season 8 θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2018 ή το πιθανότερο στις αρχές του 2019.