Vikings Season 5: Τέσσερα νέα trailer με τους Lagertha, Bjorn και Ivar

Ένας εμφύλιος σπαραγμός ζυγώνει ανάμεσα στους Vikings
11 Οκτωβρίου 2017 16:48
Vikings Season 5: Τέσσερα νέα trailer με τους Lagertha, Bjorn και Ivar

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, το HISTORY Channel έθεσε στην δημοσιότητα τέσσερα καινούργια trailer για τον 5ο κύκλο της Ιρλανδοκαναδικής συμπαραγωγής Vikings.

Εν όψει της πρεμιέρας του ιστορικού δράματος του βραβευμένου με Όσκαρ δημιουργού και σεναριογράφου Michael Hirst (Elizabeth), η οποία έχει δρομολογηθεί για τις 29 Νοεμβρίου του 2017, οι θεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάποια σύντομα αποσπάσματα που δίνουν μία μικρή γεύση για το τί έπεται. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην φυλή των ατρόμητων Σκανδιναβών θαλασσόλυκων του Μεσαίωνα μετά τον θάνατο του αρχηγού τους (Travis Fimmel), Ragnar Lothbrok, είναι ιδιαίτερα έκρυθμο. Μία εμφύλια σύρραξη πλησιάζει με τις συμμαχίες των γιων του Ragnar και τα αντίπαλα στρατόπεδα να έχουν διαμορφωθεί, ενώ  και κάποιοι εξωτερικοί εχθροί είναι προ των πυλών.

Ο Hirst επωμίζεται και καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού μαζί  με τους Morgan O’Sullivan of World 2000 (The Count of Monte Cristo, The Tudors), Sheila Hockin (The Tudors, The Borgias), John Weber of Take 5 Productions (The Tudors, The Borgias), Sherry Marsh, Alan Gasmer, και τον James Flynn (The Tudors, The Borgias).

Ποιο θα είναι τελικά το μέλλον των Bjorn (Alexander Ludwig), Ivar the Boneless (Alex Høgh Andersen), King Harald Finehair (Peter Franzén), Lagertha (Katheryn Winnick) και του Ubbe (Jordan Patrick Smith);

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα τέσσερα σχετικά trailer για το Vikings Season 5, που κάνει πρεμιέρα στα τέλη Νοεμβρίου: