Το Mr. Mercedes ανανεώθηκε και για 2η σεζόν

To Audience Network επιθυμεί να δώσει συνέχεια στον ήρωα του King
11 Οκτωβρίου 2017 15:41
Το Mr. Mercedes ανανεώθηκε και για 2η σεζόν

Το Mr.Mercedes, το αστυνομικό δράμα του David E. Kelley ανανεώθηκε και για 2η χρονιά αφού απ’ ό,τι φαίνεται η πρώτη σεζόν σημείωσε μία πολύ επιτυχημένη πορεία, όπως ανακοίνωσε το AT&T’s Audience Network.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς που είναι εμπνευσμένη από τον χαρακτήρα του ομώνυμου μυθιστορήματος τρόμου του Stephen King, θα αποτελείται και πάλι από δέκα επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2018. Η είδηση ότι το σόου ανανεώθηκε έρχεται λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν.

Οι Kelley (Big Little Lies) και Jack Bender, οι οποίοι επιμελήθηκαν την σκηνοθεσία θα επιστρέψουν δριμύτεροι του χρόνου. Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται πάλι οι  Stephen King, Kelley, Bender και ο Dennis Lehane ο οποίος συνεισφέρει και στην συγγραφή του σεναρίου.

Η νέα σεζόν του Mr.Mercedes θα στηριχτεί στην τριλογία Bill Hodges η οποία περιλαμβάνει τα Mr. Mercedes, Finders Keepers και το End of Watch. Ο Harry Treadaway πρωταγωνίστησε ως ο δολοφόνος Brady Hartsfield, ο οποίος χλευάζει έναν ικανότατο ντετέκτιβ (Brendan Gleeson) που έχει συνταξιοδοτηθεί και καλείται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να εξιχνιάσει μία σειρά ειδεχθών εγκλημάτων, ο τελεστής των οποίων δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί τους εκπροσώπους του Νόμου, αφήνοντάς τους διάφορα μηνύματα στην σκηνή των φόνων.

Ο Kelley δήλωσε χαρακτηριστικά σχετικά με το Mr.Mercedes: “Το βασικό σχέδιο το οποίο φυσικά και μπορεί να επιδεχτεί και κάποιες αλλαγές, είναι το εκάστοτε βιβλίο να αντιστοιχεί και σε μία σεζόν, με το Mr. Mercedes να είναι η πρώτη σεζόν. Έτσι θα επιστρέψουμε και με την δεύτερη που θα αφορά το αμέσως επόμενο βιβλίο”.