Νέο απόσπασμα για την 2η σεζόν του Shannara Chronicles

Σύντομα οrcs, trolls, μάγοι και ξωτικά θα ξεχυθούν πάλι στην μικρή οθόνη 
11 Οκτωβρίου 2017 10:08
Νέο απόσπασμα για την 2η σεζόν του Shannara Chronicles

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, το Spike έθεσε στην δημοσιότητα καινούργιο clip για τον δεύτερο κύκλο του σόου φαντασίας Shannara Chronicles, το οποίο είχε κάνει το ντεμπούτο του αρχικά στο MTV.

Η 2η σεζόν της εν λόγω τηλεοπτικής μυθοπλασίας θα απαρτίζεται από δέκα ωριαία επεισόδια τα οποία θα συμβαδίζουν σύμφωνα και με την ομώνυμη ιστορία που εμπνεύστηκε ο λογοτέχνης Terry Brooks.

Μετά από ένα ταραχώδες έτος οι ισορροπίες στον μαγικό κόσμο των Four Lands, έχουν αλλάξει άρδην. Οι σκοτεινές δυνάμεις που απελευθερώθηκαν έφτασαν πολύ κοντά στο να καταστρέψουν εκείνους τους τόπους σκορπώντας των τρόμο και τον όλεθρο με κάθε ευκαιρία. Μία ομάδα με την ονομασία “Crimson” έχει ξεπροβάλει και καταδυναστεύει όλους όσους  χρησιμοποιούν την μαγεία, ενώ εκφοβίζουν και διχάζουν τον λαό και όλες τις φανταστικές οντότητες που ζουν στο βασίλειο των ξωτικών. Στο μεταξύ ο Wil, μην μπορώντας να ξεπεράσει ακόμη τον θάνατο της  Amberle και καταβεβλημένος από τον χωρισμό του με την Eretria, απαρνιέται τις υπερδυνάμεις του, με αποτέλεσμα η ιδιότητά του να γιατρεύει να ατονεί σταδιακά. Ωστόσο, μόλις η Mareth, μία αινιγματική γυναικεία φιγούρα κάνει την εμφάνισή της σώζοντάς τον από την οργάνωση των Crimson, ο Wil θα αντιληφθεί ότι είναι ανάγκη να επανέλθει δριμύτερος στα καθήκοντά του εφόσον η κατάσταση επιτάσσει άμεσα και δραστικά μέτρα.

Στο The Shannara Chronicles παίζουν οι: Austin Butler (Wil), Ivana Baquero (Eretria), Manu Bennett (Allanon), Aaron Jakubenko (Ander), Marcus Vanco (Bandon), Vanessa Morgan (Lyria), Malese Jow (Mareth), Gentry White (Garet), Caroline Chikezie (Queen Tamlin), και ο Desmond Chiam (General Riga).

Η αυλαία για τον 2ο κύκλο τουThe Shannara Chronicles ανοίγει στις Η.Π.Α. αύριο, Τετάρτη στις 11 Οκτωβρίου του 2017.