Δείτε το δεύτερο trailer για το Mindhunter του Netflix

Το νέο αστυνομικό δράμα του David Fincher καταφτάνει αυτή την Παρασκευή
11 Οκτωβρίου 2017 09:13
Δείτε το δεύτερο trailer για το Mindhunter του Netflix

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, το Netflix έθεσε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για το Mindhunter, την ανερχόμενη αστυνομική σειρά του ταλαντούχου δημιουργού David Fincher (Seven, Zodiac, Gone Girl) η οποία θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή, στις 13 Οκτωβρίου.

Το πολυαναμενόμενο αυτό σόου αφορμάται από το ομώνυμο βιβλίο του Mark Olshaker και του John E.Douglas, ενώ τοποθετείται χρονικά την δεκαετία του ’70, και συγκεκριμένα το 1979. Η πλοκή της τηλεοπτικής αυτής μυθοπλασίας περιστρέφεται γύρω από την δράση δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων, του Holden Ford (Jonathan Groff) και Bill Tech (Holt McCallany)οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν στην σκέψη άκρως επικίνδυνων δολοφόνων για να διερευνήσουν τους διάφορους μηχανισμούς, τις παρορμήσεις και τα κίνητρα βάσει τον οποίων προβαίνουν σε κακουργηματικές πράξεις. Πώς μπορεί κανείς να αποτρέψει ένα έγκλημα εάν δεν έχει επίγνωση του βαθμού της παραφροσύνης του δράστη; Οι εν λόγω επιθεωρητές του FBI θα αποπειραθούν να εντρυφήσουν στο παραπάνω ζήτημα, συναντώντας σε αυτό το εγχείρημά τους έναν αριθμό σκληροπυρηνικών εγκληματιών τους οποίους καλούνται να ψυχογραφήσουν εις βάθος.

Το cast του Mindhunter συναπαρτίζουν και οι Anna Torv (Fringe) και  Hannah Gross (Unless). Την σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων θα αναλάβουν και οι Asif Kapadia, Tobias Lindholm, και ο Andrew Douglas.

Καθήκοντα παραγωγού έχουν επωμιστεί οι: Joshua Donen (Gone Girl, The Quick and the Dead), Charlize Theron(Girlboss, Hatfields & McCoys) και Cean Chaffin (Gone Girl, Fight Club).

Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer: