Stranger Things 2: Περιπέτεια, 80's ρομάντζο και μυστήριο στις νέες φωτογραφίες

Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου
02 Οκτωβρίου 2017 18:20
Stranger Things 2: Περιπέτεια, 80's ρομάντζο και μυστήριο στις νέες φωτογραφίες

Μετράμε και επίσημα αντίστροφα για την πρεμιέρα της άκρως αναμενόμενης δεύτερης σεζόν του Stranger Things. Το cult φαινόμενο των Αδερφών Duffer θα επιστρέψει για μια πιο τολμηρή, πιο κινηματογραφική περιπέτεια καθώς το Upside Down εισβάλλει στο φιλήσυχο Hawkins της Ιντιάνα και η γνωστή παρέα θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη απειλή τους μέχρι σήμερα. Το EW φυσικά θα έχει ειδικό αφιέρωμα για τη σειρά και δημοσίευσε αρκετές νέες φωτογραφίες από τη "Season Two", ενώ ο Mike Wheeler -κατά κόσμον Finn Wolfhard- είπε μερικά λόγια για την επερχόμενη σεζόν: 

Είναι το Stranger Things που ξέρετε απλά ένα σκαλί παραπάνω. Σαν να ήταν η Season 1 και να έπινε κόκα-κόλα και η Season 2 να ήπιε Red Bull. 

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό παρακάτω, που αποκαλύπτει το ρομάντζο που θα έχουν οι Sean Austin και Wynona Ryder, την Eleven (Millie Bobby Brown) και το νέο της κούρεμα αλλά και την παρέα των παιδιών ντυμένη Ghostbusters. Bonus το νέο -και για ακόμη μια φορά- φανταστικό poster του νέου κύκλου. 

Το Stranger Things 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα στο Netflix.