Το The Nice Guys έρχεται σε θηλυκή version

Το νέο reboot πήρε το πράσινο φως για την τηλεόραση
02 Οκτωβρίου 2017 14:36
Το The Nice Guys έρχεται σε θηλυκή version

Η σπαρταριστή αστυνομική κωμωδία The Nice Guys όπου πρωταγωνίστησαν ο Ryan Gosling και ο Russell Crowe έκανε πρεμιέρα το περασμένο καλοκαίρι στην μεγάλη οθόνη σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Πλέον, όμως το κανάλι FOX ενδιαφέρεται να την διασκευάσει σε τηλεοπτική σειρά και μάλιστα στην θηλυκή της εκδοχή.

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, το σενάριο του εν λόγω σόου υπογράφει ο Michael Diliberti (30 Minutes or Less) και ιστορικά η υπόθεση θα διαδραματίζεται στην σημερινή εποχή σε σύγκριση με τον αφηγηματικό χρόνο της ταινίας που αφορούσε την δεκαετία του '70.

Τους κεντρικούς ρόλους της υπόθεσης θα αναλάβουν εν προκειμένω δύο γυναίκες, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα, μπλέκοντας όμως σε περίεργες καταστάσεις με πολλά απρόοπτα και διάφορα ευτράπελα.

Πίσω από την παραγωγή της σειράς The Nice Guys θα βρίσκονται οι Silver Pictures Television, 20th Century Fox Television και η Lionsgate. Καθήκοντα εξωτερικών παραγωγών επωμίζονται οι Ken Kao και Joel Silver.

Tags: