Alias Grace: Το πρώτο trailer για ένα θρίλερ εποχής

Στα χνάρια μίας κατά συρροή δολοφόνου
10 Σεπτεμβρίου 2017 15:19
Alias Grace: Το πρώτο trailer για ένα θρίλερ εποχής

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Alias Grace, την μίνι σειρά μυστηρίου με ιστορικά στοιχεία που σκηνοθετεί η Mary Harron. Το σενάριο υπογράφει η Sara Polley. Η παραγωγή αυτή του Netflix αφορμάται από το ομώνυμο μυθιστόρημα της  Margaret Atwood, το οποίο είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία της Grace Marks. Το Alias Grace έχει την ατμόσφαιρα ενός δυνατού ψυχολογικού θρίλερ, καθώς επίσης και γενναίες δόσεις σασπένς.

Μία νεαρή, φτωχή κοπέλα από την Ιρλανδία (Sarah Gadon) που έχει μεταναστεύσει στον Καναδά το 1843 ξαφνικά κατηγορείται για μία σειρά ειδεχθών φόνων. Το θέμα είναι ότι η ίδια διατείνεται πως δεν θυμάται τί πραγματικά συνέβη ή εάν έχει πέσει και η ίδια θύμα μία καλοστημένης παγίδας. Τελικά, η Grace είναι όντως αθώα και έρμαιο των περιστάσεων ή μία στυγνή και αμετανόητη εγκληματίας που χειραγωγεί συνειδήσεις;

Το cast του Alias Grace συμπληρώνουν οι: Anna PaquinKerr Logan, και ο Zachary Levi. Δείτε το trailer της μίνι σειράς του Netflix παρακάτω, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα. 

 

Tags: