Twin Peaks: Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα νέα σεζόν

"Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για τον David Lynch"
22 Αυγούστου 2017 11:04
Twin Peaks: Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα νέα σεζόν

Η επιστροφή του Twin Peaks είναι μέχρι στιγμής -για καλό ή για κακό- όπως την είχε υποσχεθεί το Showtime, δηλαδή η "pure heroin" έκδοση του David Lynch. Το ταξίδι του Twin Peaks: The Return δεν επανέφερε μόνο τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, καθώς έκανε πολλά παραπάνω αναπάντεχα βήματα 25 χρόνια μετά τη δεύτερη σεζόν, πάντα με την σφραγίδα μυστηρίου του Lynch. Βέβαια, πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση του κύκλου 18 επεισοδίων και ενώ έχει ειπωθεί πως θα κλείσει όλες τις αναπάντητες πτυχές της ιστορίας, οι fans θέλουν κι άλλο Twin Peaks. 

Στο ερώτημα αν υπάρχει στα πλάνα μια 4η σεζόν του Twin Peaks (ή δεύτερη του Twin Peaks: The Return αν προτιμάτε), ο επικεφαλής του Showtime, David Nevins, απάντησε:

Πάντοτε ο στόχος ήταν να είναι μία σεζόν. Πολύς κόσμος εικάζει αλλά δεν υπήρξε καμία σκέψη και καμία συζήτηση, εκτός από το γεγονός ότι οι fans το ζητούν.

Ο διευθυντής προγράμματος του SHowtime, Gary Levine, είπε με τη σειρά του:

Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για τον David Lynch.

...Σε περίπτωση που θέλει να συνεχίσει τη σειρά αν και κάτι τέτοιο δεν το ξέρει από τη πλευρά του θρυλικού σκηνοθέτη. Σχολίασε κιόλας ως "ηράκλεια προσπάθεια" το εγχείρημα του Lynch να σκηνοθετήσει και τα 18 μέρη. 

Το Twin Peaks: The Return συνεχίζει την ερχόμενη Κυριακή 27 Αυγούστου με το Part 16. Εσείς θα θέλατε να συνεχιστεί; Πείτε μας στα σχόλια.