The Valiant | Μία γυναίκα μονομάχος στην αρένα

Μία hardcore πολεμίστρια προσφέρει άρτον και θεάματα
18 Αυγούστου 2017 22:08
The Valiant | Μία γυναίκα μονομάχος στην αρένα

Τα τελευταία χρόνια, το CW καταβάλει προσπάθειες ώστε όσον αφορά τους ηγετικούς ρόλους στις σειρές του να μην έχουν το μονοπώλιο αποκλειστικά οι άνδρες, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Εμπλουτίζει λοιπόν, το τηλεοπτικό του πρόγραμμα με σόου όπως τα Jane the Virgin, iZombie, Crazy Ex-Girlfriend, και το Supergirl με το κανάλι να έχει μία αδυναμία στο γυναικείο φύλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, το CW μέσα στα άμεσα σχέδιά του έχει εντάξει και την τηλεοπτική διασκευή του ιστορικού μυθιστορήματος “The Valiant”, της Lesley Livingston.  Η ιστορία έχει να κάνει με μία πριγκίπισσα κελτικής καταγωγής που αντιστέκεται στο συνοικέσιο που έχει κανονιστεί από τους δικούς της. Η κοπέλα το σκάει αλλά αιχμαλωτίζεται και γίνεται μία από τις δούλες του Ιούλιου Καίσαρα. Καταλήγει να εκπαιδεύεται ανάμεσα στην πρώτη γενιά γυναικών μονομάχων που προετοιμάζονται για την αρένα του Κολοσσαίου και αν σταθούν τυχερές, να γευτούν ενδεχομένως και δόξα, πλούτο και ελευθερία.

Το σενάριο του The Valiant υπογράφει η Laurie Arent (NCIS: New Orleans) που θα είναι συμπαραγωγός σε αυτό το εγχείρημα και μαζί με την Mary Beth Basile (October Road).