Supernatural season 13 | Η σειρά επανέρχεται στις παλιές καλές μέρες των Winchester

Τα δύο αδέρφια θα κάνουν μία επιστροφή στις ρίζες
14 Αυγούστου 2017 17:52
Supernatural season 13 | Η σειρά επανέρχεται στις παλιές καλές μέρες των Winchester

To Supernatural μας διηγείται εδώ και δώδεκα χρόνια μία μυθοπλασία του φανταστικού, με αγγέλους, δαίμονες, μάγισσες και τέρατα.

Στην 11η σεζόν είδαμε τον Sam και τον Dean να προσπαθούν να συμφιλιώσουν τον Θεό με την αδερφή του και στην 12η την ανάσταση της Mary Winchester και τον πόλεμο με την οργάνωση «Men of Letters». Στον 12ο κύκλο το φινάλε σφράγισε μία αναπάντεχη απώλεια, η έλευση του γιου του Εωσφόρου, με τον εξορισμό του τελευταίου και της μητέρας των δύο αδερφών σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Στην ανερχόμενη 13η σεζόν του Supernatural, σύμφωνα με δήλωση στο Cinema Blend του παραγωγού του σόου Robert Singer, το πλάνο εστιάζει και πάλι στον δυναμικό πυρήνα των αδελφών Winchester όπως είδαμε να γίνεται στην αρχή της σειράς:

Κάναμε μια συνειδητή προσπάθεια που θέλαμε να γίνει λίγο πιο προσωπική, έτσι ώστε να έχουμε από τη μία τη μαμά στον κόσμο της αποκάλυψης μαζί με τον Lucifer και από την άλλη τα αγόρια που πρέπει να διαχειριστούν το γιο του Σατανά. Πιστεύω ότι θα υπήρχαν πολλές δυνατότητες σε συναισθηματικό επίπεδο και αυτό ακριβώς είναι που επιθυμούσαμε να παίξουμε για αυτή τη χρονιά. Πέρυσι, έπρεπε να έρθει η οικογένεια ξανά κοντά, και φέτος είναι αυτό που πρέπει και πάλι να γίνει όταν η οικογένειά ξαναδιαλύεται.

Ο νέος κύκλος του Supernatural  έχει δρομολογηθεί να ξεκινήσει την Πέμπτη στις 12 Οκτωβρίου του 2017.

Tags: