How I Met Your Dad | Το spin off του "How I Met Your Mother" ετοιμάζεται

Ακούσαμε τον Ted Mosby, καιρός να ακούσουμε και τη γυναίκα του
09 Αυγούστου 2017 14:32
How I Met Your Dad | Το spin off του

Μετά από δύο αποτυχημένες απόπειρες να δημιουργηθεί μία spin off σειρά του How I Met Your Mother, μία το 2014 και ακόμη μία το 2016, είναι τελικά γεγονός ότι το How I Met Your Dad πήρε το πράσινο φως να γυριστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, για την κωμική σειρά How I Met Your Dad θα εργαστούν νέοι σεναριογράφοι. Η Dana Walden, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Fox Television Group, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θα ξεκινήσουν από το μηδέν. Είναι κάτι που μαγειρεύτηκε αργά. Αν είναι σωστή η ιδέα, σωστή η εκτέλεση, θα το αναλάβουμε αυτό”.

Έπειτα από εννέα σεζόν με 208 επεισόδια και με ένα αμφιλεγόμενο φινάλε που προβλήθηκε στις Η.Π.Α. στις 31 Μαρτίου του 2014, θα δούμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος, πέρα από την εκδοχή που μας έδωσε μέσα από την δική του οπτική ο Ted Mosby για το πώς γνωρίστηκε με την μητέρα των παιδιών του.

Στο How I Met Your Mother πρωταγωνιστούσαν οι: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan και η Cristin Milioti.

Αφηγητής της ιστορίας ήταν ο Bob Saget, με την φωνή του να ανήκει στον ώριμο πια Ted Mosby. Οι Carter Bays, Craig Thomas, Pamela Fryman, Stephen Lloyd, Chris Harris, Chuck Tatham, Jamie Rhonheimer και Kourtney Kang βρίσκονταν πίσω από την παραγωγή μαζί με την Twentieth Century Fox Television. Δημιουργοί της σειράς ήταν ο Carter Bays και ο Craig Thomas. Το How I Met Your Mother προτάθηκε για 28 Βραβεία Emmy, κερδίζοντας εννέα συνολικά.