The Deuce trailer | Η νέα σειρά του HBO

Πορνεία, διαφθορά σε μία πόλη βουτηγμένη στην αμαρτία και το έγκλημα
08 Αυγούστου 2017 16:32
The Deuce trailer | Η νέα σειρά του HBO

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία ένα ακόμη νέο trailer για την ανερχόμενη δραματική σειρά The Deuce. Το πολυαναμενόμενο αυτό τηλεοπτικό project  αποτελεί μία ακόμη δουλειά των δημιουργών David Simon και George Pelecanos, των εμπνευστών ενός από τα πιο δυνατά αστυνομικά σόου όλων των εποχών, του The Wire.

Το καινούργιο αυτό εγχείρημα τοποθετείται χρονικά στα τέλη της  δεκαετίας του ‘70 και εκτείνεται μέχρι και τα μέσα του ’80, καλύπτοντας το θέμα της νομιμοποίησης και της επακόλουθης άνθησης της βιομηχανίας του πορνό με σημείο αναφοράς την Times Square. Βέβαια, η σειρά πέρα από το θέμα της πορνογραφίας και του αγοραίου έρωτα θα πραγματευτεί και άλλες πτυχές κοινωνικών ζητημάτων, όπως την επανάσταση της περιόδου εκείνης όσον αφορά το δικαίωμα στην σεξουαλική ελευθερία και το σεβασμό στην έμφυλη ταυτότητα του ατόμου. Θα δούμε ιδιοκτήτες μπαρ, πόρνες, αστυνομικούς, συμμορίες, ανθρώπους της μαφίας και εγκληματίες σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης αλλά και σημεία όπου ακμάζει ο πληρωμένος έρωτας. Θα διαφωτιστεί κάτω από ποιες συνθήκες και λόγω ποιων εξελίξεων άρχισε την ανιούσα πορεία της η επιχείρηση του σεξ, προσανατολισμένη πια και στην πορνογραφική παραγωγή, ώστε να τεθεί σε πλαίσιο αποδοχής και νομιμοποίησης.

Η παραγωγός του κορυφαίου Breaking Bad, η Michelle MacLaren αναλαμβάνει και πάλι τα αντίστοιχα καθήκοντα για το πιλοτικό και το φινάλε της 1ης σεζόν.  

Στο The Deuce πρωταγωνιστούν οι: James Franco, Maggie Gyllenhaal, Gary Carr, Margarita Levieva, Lawrence Gillard Jr., Dominique Fishback, Emily Meade, Gbenga Akinnagbe, Chris Bauer, Chris Coy, Natalie Paul, και ο Michael Rispoli. Το The Deuce κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στις 10 Σεπτεμβρίου του 2017.