Game of Thrones: Έρχεται μεγάλος τσακωμός μεταξύ Jon Snow και Sansa Stark

Οι δυο τους θα αγωνιστούν για το ποιος έχει παραπάνω δύναμη
07 Ιουλίου 2017 18:21
Game of Thrones: Έρχεται μεγάλος τσακωμός μεταξύ Jon Snow και Sansa Stark

Μια πλοκή που αναμένεται να ξεδιπλωθεί περαιτέρω στην επερχόμενη σεζόν του Game of Thrones είναι αυτή του Jon Snow και της Sansa Stark (Sophie Turner). Ο ένας είναι ο Βασιλιάς του Βορρά και η άλλη είναι αυτή που έφερε τον Snow σε αυτή την θέση, ύστερα από το παιχνίδι εξουσίας που έπαιξε με τον Littlefinger. Μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξη του Kit Harington στο Entertainment Weekly, έγινε γνωστό πως η σχέση τους θα περάσει μια μεγάλη κρίση και πως θα τεντωθεί στα άκρα:

Υπάρχει μια μεγάλη ολοκληρωτική ένταση μεταξύ τους από την πρώτη σκηνή. Υπάρχουν τα ίδια προβλήματα, όπου αυτή αμφισβητεί τις αποφάσεις και την ηγεσία του, ενώ αυτός δεν την ακούει. Όσον αφορά, όμως, το που θα πάει αυτό ή που θα τους πάει ή πόσο ζοφερό θα γίνει, θα δούμε. Θα ξεπεράσει τον τσακωμό μεταξύ συγγενών και θα φτάσει σε δύο ανθρώπους που παλεύουν για την εξουσία. 

Επίσης, τόνισε πως τα γεγονότα θα τρέχουν πολύ πιο γρήγορα από όσο έχουμε συνηθίσει στο Thrones και πως πλέον η πλοκή εξελίσσεται σε ένα θρίλερ με επικίνδυνη κλιμάκωση. Το τι μπορεί να σημαίνουν αυτά τα λόγια του Harington μένει να τα δούμε να ξετυλίγονται όταν η 7η σεζόν του Game of Thrones κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου.