Fargo: Η τρίτη σεζόν ίσως να είναι και η τελευταία

Έχει στερέψει από ιδέες ο δημιουργός του
12 Ιουνίου 2017 08:19
Fargo: Η τρίτη σεζόν ίσως να είναι και η τελευταία

Η σειρά Fargo, αν και εξαιρετικά επιτυχημένη, ίσως να μη διαρκέσει όσο θα ήθελαν οι fans της. Μετά τη φημολογία πως η τρίτη σεζόν που παίζει τώρα, θα είναι και η τελευταία της σειράς, έρχεται και ο δημιουργός της, Noah Hawley να δηλώσει πως έχει στερέψει από ιδέες.

Αρχικά ο John Landgraf του FX δήλωσε πως “μπορεί να μην υπάρξει ποτέ άλλο Fargo” μετά το φινάλε της τρίτης σεζόν. Έπειτα, ήρθε και ο Hawley για να δηλώσει:

Δεν ήμουν σίγουρος πως θα υπήρχε δεύτερη σεζόν. Δεν ήμουν σίγουρος πως θα υπήρχε τρίτη σεζόν. Στο τέλος της πρώτης σεζόν, το FX είπε “αν θες να το αφήσεις εδώ είμαστε εντάξει”. Υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός ιστοριών που μπορείς να πεις σε αυτό το σύμπαν. Και μου αρέσει να λέω ιστορίες σε αυτό το σύμπαν, αλλά δεν έχω άλλη ακόμα. Οπότε δείτε τις δέκα ώρες της τρίτης σεζόν επειδή μπορεί να είναι η τελευταία.

Οι τρεις σεζόν του Fargo μας ταξίδεψαν σε διαφορετικές περιοχές της Minnesota σε διαφορετικές χρονολογίες. Από το 2006 στο 1979 και στο 2011. Στην τρίτη σεζόν του Fargo απομένουν δύο ακόμα επεισόδια.