Twin Peaks Season 3: Πρώτες φωτογραφίες από το cast μετά από 25 χρόνια

Επιστροφή στην μυστηριώδη πόλη τον Μάιο
24 Μαρτίου 2017 14:43
Twin Peaks Season 3: Πρώτες φωτογραφίες από το cast μετά από 25 χρόνια

Μπορεί ακόμη να μην έχει υπάρξει ούτε ένα δείγμα από trailer για την άκρως αναμενόμενη αναβίωση του Twin Peaks, όμως χάρις το Entertainment Weekly, πήραμε μια πρώτη γεύση από το cast της, ύστερα από 25 -και παραπάνω- χρόνια. Πολλές νέες αποκλειστικές φωτογραφίες απεικονίζουν τους David Lynch, Kyle McLachlan, Madchen Amick, James Marshall, ακόμη και τον David Duchovny, ενώ μένει να δούμε μεγάλες προσθήκες του cast όπως οι Naomi Watts, James Belushi, Michael Cera, Jennifer Jason Leigh, Tim Roth. Τα πάντα παραμένουν κρυμμένα κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου όπως και η μικρή πόλη του Twin Peaks, μιας και ούτε ο συνδημιουργός της σειράς, Mark Frost, γνωρίζει τι έχει μαγειρέψει ο Lynch: "Ακόμη, δεν έχω δει το τελικό προϊόν. Ο David το δουλεύει ακόμη."

Ο ιθύνων νούς, David Lynch, απαντάει στην ερώτηση, εάν πρόκειται για αναβίωση ή για reboot και λέει: "Είναι μια μεγάλη μήκους ταινία κομμένη σε 18 μέρη", αναφερόμενος στα επεισόδια και τη δομή της τρίτης σεζόν. 

Η επιστροφή του Twin Peaks μετά από 25 χρόνια σηματοδοτεί ένα από τα μεγαλύτερο -αν όχι το μεγαλύτερο- τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς. Το Twin Peaks Season 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαΐου στο Showtime.