Το Mindhunter του David Fincher έρχεται στο Netflix

Δείτε το πρώτο trailer
02 Μαρτίου 2017 09:15
Το Mindhunter του David Fincher έρχεται στο Netflix

Μετά την παραγωγή του House of Cards, ο David Fincher επιστρέφει στο Netflix μαζί με τη Charlize Theron για μια πολύ πιο σκοτεινή σειρά με άρωμα Seven. Το Mindhunter αφορά έναν πράκτορα του FBI ο οποίος κυνηγά διάφορους serial killers και ο Fincher μαζί με την Theron θα βρεθούν στην παραγωγή της σειράς, ενώ ο Fincher θα σκηνοθετήσει και τρία από τα επεισόδια.

H σειρά είναι βασισμένη στο βιβλίο του 1996, Mind Hunter: Inside the FBI’s Eite Serial Crime Unit, από τους Mark Olshaker και John Douglas, των οποίων οι τεχνικές μελέτης και δημιουργίας των ψυχολογικών προφίλ δολοφόνων και άλλων βίαιων εγκληματιών, έχουν εμπνεύσει τη δημιουργία φανταστικών χαρακτήρων όπως τον Will Graham του Hannibal και τον Jason Gideon του Criminal Minds.

Το Mindhunter θα λαμβάνει χώρα στο 1979 και θα έχει ως πρωταγωνιστές τους Jonathan Groff (Looking, Boss, Glee) ως Holden Ford και Holt McCallany (Jack Reacher: Never Go Back, Sully, Blackhat) ως Bill Tench, δύο πράκτορες του FBI. Μαζί τους οι Anna Torv (Fringe) και Coter Smith (X2).

Το Mindhunter αναμένεται στο Netflix τον Οκτώβριο.