Τον Ιούλιο η 7η σεζόν του Game of Thrones;

Θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και για την Season 8
01 Μαρτίου 2017 19:10
Τον Ιούλιο η 7η σεζόν του Game of Thrones;

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Independent θα πρέπει να περιμένουμε παραπάνω για την άκρως αναμενόμενη έβδομη σεζόν του Game of Thrones. Το site μίλησε με τον Sir Davos Seaworth -κατά κόσμον Liam Cunningham- και έμαθε από τα χείλη του πως η σειρά του HBO θα καθυστερήσει και δεν θα έρθει τον Ιούνιο όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της δήλωσης του: 

Συνεχώς απογοητεύω διάφορους ανθρώπους ανά τον κόσμο επειδή έπρεπε κανονικά να βγει τον Απρίλιο. Είναι για τον Ιούλιο, όμως, τώρα νομίζω. 

Η 7η σεζόν θα αποτελείται από μόλις επτά επεισόδια τα οποία θα είναι μεγαλύτερης κλίμακας και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η παραγωγή της κράτησε αρκετά παραπάνω. Άλλωστε οι περισσότεροι ηθοποιοί μόλις που τέλειωσαν τα γυρίσματα τους κάτι που σημαίνει πως οι υπόλοιποι μήνες θα ξοδευτούν στο post-production. Τα κακά νέα δεν σταματούν εδώ καθώς ο Cunningham άφησε να εννοηθεί πως θα περιμένουμε αρκετό καιρό και για την 8η σεζόν, η οποία θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2018

Θα υπάρξει ένα λανσάρισμα και ένα ειδικό happening αυτή την χρονιά για την πρεμιέρα. Τα κακά νέα είναι πως υπάρχουν μόλις επτά επεισόδια και η τελευταία σεζόν ξεκινά από όσο ξέρω τον Σεπτέμβριο.

Το Game of Thrones Season 7 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι.