Το τελευταίο επεισόδιο του Westworld θα απαντήσει σε όλες σας τις απορίες

Σε ένα μεγαλοπρεπές 90λεπτο φινάλε
30 Νοεμβρίου 2016 08:06
Το τελευταίο επεισόδιο του Westworld θα απαντήσει σε όλες σας τις απορίες

Westworld, η σειρά που εξέπληξε τους πάντες φτάνει στο τέλος της αυτή την Κυριακή με το 10ο και τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Και όπως αποκαλύπτει η star της σειράς, Evan Rachel Wood (Dolores) στο Twitter, αυτό το επεισόδιο θα είναι διάρκειας 90 λεπτών. Και πώς να μην είναι, όταν για κάθε ερώτημα που απαντάται στη σειρά γεννώνται δύο ακόμα. Τα ερωτήματα που έχουν μείνει για το 10ο επεισόδιο The Bicameral Mind είναι πολλά και τα 90 λεπτά είναι απαραίτητα για να πάρουμε επιτέλους κάποιες απαντήσεις.

Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός πως οι δημιουργοί του Westworld, Lisa Joy και Jonathan Nolan τόνισαν πως θέλουν να δώσουν στον κόσμο τις απαντήσεις που ψάχνει και είναι πεπεισμένοι πως το κοινό θα μείνει ικανοποιημένο.

Δε μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε μυστήριο χωρίς να δώσουμε απαντήσεις. Ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια φιλόδοξη ιστορία μέσα σε κεφάλαια διάρκειας μίας σεζόν, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή θεματολογία και αίσθημα. Όλες οι ερωτήσεις των θεατών θα απαντηθούν στα τελευταία επεισόδια, εκτός από την πιο σημαντική: Τι συμβαίνει μετά.

Το HBO έχει φυσικά ανανεώσει το Westworld και για δεύτερη σεζόν, την οποία όμως δε θα δούμε πριν το 2018.