Ο Ghost του Jon Snow επιτέλους εμφανίζεται στο νέο clip του Game of Thrones

Spoiler Alert!
09 Απριλίου 2016 07:55
Ο Ghost του Jon Snow επιτέλους εμφανίζεται στο νέο clip του Game of Thrones

Ο Ser Davos του Game of Thrones εμφανίστηκε χτες στην εκπομπή του Conan, φέρνοντας μαζί του ένα ανατριχιαστικό νέο video clip από την έκτη σεζόν του Game of Thrones. Φυσικά και το διάρκειας 3 λεπτών video περιέχει spoilers, οπότε προχωράτε με δική σας ευθύνη.

Στη συνέντευξη του ο Liam Cunnigham (Ser Davos) με χιούμορ απέφυγε τις απαντήσεις για το μέλλον της σειράς μέχρι που ήρθε η στιγμή της παρουσίασης του clip.

Το ίδιο το clip του Game of Thrones είναι διάρκειας 50 δευτερολέπτων και διαδραματίζεται στο δωμάτιο όπου κρατείται η σωρός του Jon Snow (ο οποίος φαίνεται αρκετά νεκρός). Ο Ser Davos μαζί με μέλη της Νυχτερινής Φρουράς πιστά στον Jon φαίνεται να υπερασπίζεται το πτώμα του από αυτούς που τον είχαν σκοτώσει. Εδώ κάνει και την εμφάνισή του ο Ghost, ο πιστός ανταρόλυκος του Jon, ο οποίος αν και είχε βοηθήσει τον Jon σε δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν, ήταν περιέργως απών στη δολοφονία του. Στην άλλη πλευρά της πόρτας ο Ser Alliser Thorne με τους άντρες του και ο μισητός πλέον Olly. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 24 Απριλίου.