Οι fans του Bat-verse του Matt Reeves πιστεύουν ότι ανακάλυψαν ένα σημαντικό easter egg στη σειρά The Penguin. Ένας παρατηρητικός θεατής ανέβασε μια εικόνα από το τέταρτο επεισόδιο της σειράς, υποστηρίζοντας ότι ο Scarecrow, ένας κλασικός villain του Batman, μπορεί να εμφανιστεί στο σύμπαν αυτό.
Η συγκεκριμένη ανακάλυψη αφορά μια σκηνή στο γραφείο του Julian Rush. Εκεί φαίνονται ένα καφέ κυκλικό αντικείμενο που μοιάζει με τη μάσκα του Scarecrow και ένα γάντι που θυμίζει το δικό του που έχει τη σύριγγα. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτά τα αντικείμενα δεν υπήρχαν όταν είδαμε το γραφείο στο δεύτερο επεισόδιο. Έτσι, ο χρήστης εικάζει ότι η απρόσμενη επίσκεψη της Sofia στο γραφείο τον αιφνιδίασε και δεν του άφησε χρόνο να κρύψει αυτά τα αντικείμενα.
Ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα, οι fans θεωρούν ότι πρόκειται για προετοιμασία για τον Jonathan Crane (γνωστό ως Scarecrow) στο The Batman - Part II. Άλλοι το βλέπουν ως ένα απλό easter egg, ενώ κάποιοι είναι σίγουροι για την πρόθεση του Reeves.


Ο Matt Reeves έχει δηλώσει ότι εξετάζει την επέκταση του Bat-verse, όμως το HBO επιβεβαίωσε πως η προσοχή τους είναι προς το παρόν στραμμένη στο μέλλον του The Penguin και στο ενδεχόμενο δεύτερης σεζόν. Για την ώρα, ο Reeves εστιάζει στο The Batman - Part II, που αναμένεται στις 2 Οκτωβρίου 2026.
Το The Penguin έχει θέσει τις βάσεις για το sequel και αν ο Scarecrow εμφανιστεί, οι fans θα περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο.
Tags
Must Read
The Batman Part II: Ο Matt Reeves ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων της νέας ταινίας
Batman PART II: Τι έχει αποκαλυφθεί μέχρι τώρα
Batman Part II: Ο σκηνοθέτης δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία