“Είναι σαν 8 ταινίες” είπε η Maya Hawke για το Stranger Things 5

Η ηθοποιός σε νέες δηλώσεις
01 Ιουλίου 2024 16:39
“Είναι σαν 8 ταινίες” είπε η Maya Hawke για το Stranger Things 5

Το Netflix πρόκειται να τα δώσει όλα για όλα με την 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things και παρόλο που δε γνωρίζουμε το budget που θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα θα κυμαίνεται στα ίδια νερά με αυτό του 4ου κύκλου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου πληροφορίες για το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς, αλλά η Maya Hawke έκανε κάποιες δηλώσεις που σίγουρα ανεβάζουν ψηλά τον πήχη.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Robin Buckley στο Stranger Things έκανε κάποιες δηλώσεις για το Stranger Things 5 και είπε μεταξύ άλλων ότι θα είναι σαν 8 ταινίες! Ο τελευταίος κύκλος θα αποτελείται από 8 επεισόδια και φαίνεται ότι το κάθε επεισόδια θα είναι μια τεράστια παραγωγή.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της Maya Hawke:

Χρειάζεται πολύς χρόνος για να γραφτεί κάθε σεζόν και αρκετός χρόνος για να γυρίσεις την κάθε σεζόν. Βασικά κάνουμε 8 ταινίες!

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Επίσης, η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επιπλέον, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Stranger Things 5: Παίζει να επιστρέψει ο Eddie Munson; Νέα απάντηση από τον Joseph Quinn

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά εκτός απροόπτου θα το δούμε στις οθόνες μας μετά το 2025.