Stranger Things 5: Παίζει να επιστρέψει ο Eddie Munson; Νέα απάντηση από τον Joseph Quinn

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για το επικό φινάλε της σειράς του Netflix
28 Ιουνίου 2024 22:26
Stranger Things 5: Παίζει να επιστρέψει ο Eddie Munson; Νέα απάντηση από τον Joseph Quinn

Ας μη κρυβόμαστε όσοι είδαμε την 4η σεζόν του Stranger Things μπορούμε να παραδεχτούμε ότι ο χαρακτήρας του Eddie Munson όχι μόνο λατρεύτηκε ολοκληρωτικά -από μεταλλάδες και μη- αλλά ήταν ένας κρυμμένος άσσος στο μανίκι των αδερφών Duffer, καθώς δημιούργησαν την πιο viral σκηνή σειράς του 2022. 

Είναι λογικό λοιπόν μετά από δύο -και πλέον- χρόνια, η δίψα για την επιστροφή του χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Joseph Quinn να είναι ακόμη πολύ έντονη, παρά το γεγονός ότι τον είδαμε να πεθαίνει. Ή μήπως και όχι γιατί όπως καταλάβατε όλα μπορούν να συμβούν στον σκοτεινό κόσμο του Upside Down. Ο Joseph Quinn τον περασμένο Απρίλιο είχε απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις των fans για το αν θα επιστρέψει στην 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things, λέγοντας γεμάτος υποννοούμενο ότι "ξέρω τι θα γίνει αλλά δε σας λέω". 

Tώρα ο 30χρονος ηθοποιός επέστρεψε με μια νέα απάντηση πάνω στο φλέγον ζήτημα της επιστροφής του "Eddie" στο Stranger Things 5. Μιλώντας στην κάμερα του Entertainment Tonight στο πλαίσιο της πρεμιέρας του A Quiet Place: Day One, είπε τα εξής με μια αρκετά παιχνιδιάρικια απάντηση: 

Δημοσιογράφος: Έχω ένα προαίσθημα ότι θα ξαναδούμε τον Eddie, εσύ;

J.Q: Ώστε έχεις προαίσθημα; Μπορεί να έχω και εγώ το ίδιο προαίσθημα! Ή μπορεί και όχι! Ποιος ξέρει; Δεν ξέρω, ποιος ξέρει; 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Quinn "παίζει" με το κοινό και δεν κρύβει το γελάκι του στην ερώτηση περί επιστροφής του Eddie στο Stranger Things, άλλωστε στην ίδια συνέντευξη εκφράζει την επιθυμία του λέγοντας: "Οι πιθανότητες είναι μεγάλες. Τα λατρεύω αυτά τα παιδιά! Θα ήθελα να περάσω για ένα γεια!". 

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Επίσης, η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επιπλέον, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά εκτός απροόπτου θα το δούμε στις οθόνες μας μετά το 2025.