The Boys: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν!

Η επιτυχημένη σειρά της Amazon επέστρεψε!
13 Ιουνίου 2024 23:55
The Boys: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν!

Πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι η Amazon ανανέωσε το The Boys για την 5η και τελευταία σεζόν του, πριν καν κάνει πρεμιέρα ο 4ος κύκλος. Ωστόσο, η επιτυχημένη σειρά του Prime Video μόλις επέστρεψε, αφού από σήμερα όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας μπορούν να απολαύσουν τα νέα επεισόδια.

Αναλυτικότερα, πιστή στην υπόσχεσή της, η Amazon διέθεσε σήμερα στην streaming υπηρεσία της τα τρία πρώτα επεισόδια από την 4η σεζόν του The Boys. Ο 4ος κύκλος θα αποτελείται και αυτός από οκτώ επεισόδια που θα παίζουν κάθε εβδομάδα, με το τέταρτο να προβάλλεται στις 20 του μήνα και το πέμπτο στις 27.

Το έκτο, το έβδομο και το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν θα κάνουν πρεμιέρα στις 4, στις 11 και στις 18 Ιουλίου.

Η πλοκή της 4ης σεζόν αναφέρει:

Ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής. Η Βικτόρια Νιούμαν είναι πιο κοντά από ποτέ στο Οβάλ Γραφείο και τελεί υπό τον αυστηρό και εξουσιαστικό έλεγχο του Χοουμλάντερ. Ο Μούτσερ έχει χάσει τον γιο της Μπέκα και οι υπόλοιποι έχουν βαρεθεί τα ψέματά του. Θα πρέπει, όμως, να βρεθεί τρόπος να συνεργαστούν ξανά, για να σώσουν τον κόσμο προτού να είναι αργά.

Στο The Boys παίζουν οι Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, Cameron Crovetti, Susan Heyward και Valorie Curry. Η 4η σεζόν περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead.

Η 4η σεζόν του The Boys παίζει από σήμερα στο Prime Video.