Μάθαμε πότε θα τελειώσει το The Boys της Amazon

Είναι πλέον επίσημο
11 Ιουνίου 2024 22:53
Μάθαμε πότε θα τελειώσει το The Boys της Amazon

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το The Boys, αλλά και το σύμπαν του συγκεκριμένου franchise της Amazon. Πιο συγκεκριμένα, ο showrunner της σειράς, Eric Kripke, μόλις ανακοίνωσε ότι ο κεντρική -και λατρεμένη- σειρά του Prime Video θα ρίξει αυλαία με την 5η σεζόν της.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο 4ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα σε λίγα εικοσιτετράωρα στην streaming υπηρεσία της Amazon. Ωστόσο ο Kripke μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο X αποκάλυψε ότι η 5η θα είναι και η τελευταία.

Η εβδομάδα πρεμιέρας για την 4η σεζόν του The Boys είναι μια καλή στιγμή για να το ανακοινώσουμε: Η 5η σεζόν θα είναι και η τελευταία! Πάντα πιστός στο πλάνο μου, έπρεπε απλώς να είμαι αδυσώπητος μέχρι να πάρω το τελικό οκ από τον Vought. Είμαι ενθουσιασμένος που έφερα αυτή την ιστορία σε μια επική κορύφωση. Παρακολουθήστε την 4η σεζόν σε δύο ημέρες, γιατί το τέλος ξεκινάει!

Παράλληλα μάθαμε ότι τα γυρίσματα της 5ης σεζόν θα ξεκινήσουν αυτόν τον Νοέμβριο και θα είναι 8 στον αριθμό. Επίσης, το EW αναφέρει ότι το σύμπαν θα συνεχίσει κανονικά, καθώς οι δημιουργοί θέλουν να φέρουν περισσότερες σεζόν στην spin-off σειρά, Gen V, ενώ παράλληλα εξετάζουν για να φέρουν κι άλλες σειρές.

Στο The Boys παίζουν οι Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, Cameron Crovetti, Susan Heyward και Valorie Curry. Η 4η σεζόν θα περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Αν και είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν "badass" χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει και θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.

Η 4η σεζόν του The Boys θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου αποκλειστικά μέσα από το Prime Video της Amazon.