Άκυρη τελικά η νέα live-action σειρά των Power Rangers του Netflix

Η Hasbro θα αναθεωρήσει τη σειρά
12 Ιουνίου 2024 13:11
Άκυρη τελικά η νέα live-action σειρά των Power Rangers του Netflix

Μετά από αρκετό καιρό που βρίσκεται στα σκαριά, φαίνεται ότι η νέα live-action τηλεοπτική σειρά των Power Rangers για το Netflix ακυρώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, το TVLine αναφέρει ότι η Hasbro δεν προχώρησε τελικά με αυτό το project που είχε υπό ανάπτυξη με την streaming υπηρεσία εδώ και 2 χρόνια.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτή την απόφαση της Hasbro, αλλά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η εταιρία θα ψάξει πλέον έναν νέο συνεργάτη, ενώ παράλληλα θα ανασχεδιάσει τα πλάνα της για τη σειρά.

Η live-action σειρά των Power Rangers βρισκόταν στα σκαριά εδώ και χρόνια με τον συνδημιουργό του I’m Not Okay With This, Jonathan Entwistle, να αναλαμβάνει τα ηνία του project, το οποίο θα ήταν στο ίδιο σύμπαν με τις ταινίες και τις άλλες σειρές του franchise. Μαζί του θα βρίσκονταν και η Jenny Klein, η οποία είχε εργαστεί στο παρελθόν στο Supernatural, αλλά και στο Daisy & the Six.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε αν οι δυο τους θα βρίσκονται στο νέο project που θα ετοιμάσει η Hasbro. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το Netflix έχει επενδύσει πολλά σε αυτό το franchise, καθώς πρόσφατα έφερε και μία live-action ταινία ονόματι Mighty Morphin’ Power Rangers: Once and Always, στην οποία επέστρεφαν αρκετά γνωστά πρόσωπα που είχαν να δουν οι fans εδώ και χρόνια.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη νέα σειρά της Hasbro παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.