Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν με νέα σειρά – Δείτε το πρώτο trailer

Και θυμίζει παλιές καλές εποχές
09 Ιουνίου 2024 13:59
Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν με νέα σειρά – Δείτε το πρώτο trailer

Το Paramount Plus έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer για την ολοκαίνουργια animated σειρά από τα Χελωνονιντζάκια! Το σόου έχει την ονομασία Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles και θέλει να μοιράσει νοσταλγία σε όλους τους fans παγκοσμίως!

Παράλληλα, η εταιρία αποκάλυψε και από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η 1η σεζόν, αλλά και πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα. Έτσι, μάθαμε ότι το Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles θα περιέχει 12 επεισόδια, ενώ αναμένεται να παίξει στο Paramount Plus στις 9 Αυγούστου. Για την ιστορία, εφόσον η Paramount έχει συνεργασία με την Cosmote TV στην Ελλάδα, κατά πάσα πιθανότητα η σειρά θα καταφθάσει και στη χώρα μας μέσα από την εν λόγω πλατφόρμα.

Το επίσημο trailer παρουσιάζει και ένα μυστηριώδη κακό που θα κάνει τη ζωή των Χελωνών δύσκολη που έχει την ονομασία Bishop, το οποίο είναι ένα μεγάλο ρομπότ. Το cast της σειράς απαρτίζεται από τους Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo), Brady Noon (Raphael), αλλά και Ayo Edebiri ως April O’Neil.

Το Paramount Plus αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο τα εξής: Μη χάσετε το Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles, ένα επικό event των 12 επεισοδίων που θα μεταδίδεται από τις 9 Αυγούστου αποκλειστικά στο Paramount Plus.

Το Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount Plus στις 9 Αυγούστου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.