The Walking Dead: Daryl και Carol επιστρέφουν με τη 2η σεζόν και τώρα ξέρουμε πότε

Τελικά θα φτάσει μετά το καλοκαίρι
06 Ιουνίου 2024 22:11
The Walking Dead: Daryl και Carol επιστρέφουν με τη 2η σεζόν και τώρα ξέρουμε πότε

Το AMC μόλις επιβεβαίωσε πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του The Walking Dead: Daryl Dixon. Η spin-off σειρά του σύμπαντος έχει νέα ονομασία για τα καινούργια επεισόδια, με το αμερικανικό δίκτυο να την αποκαλεί πλέον The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol.

Παρόλο που προηγουμένως γνωρίζαμε ότι θα επιστρέψει στις οθόνες σας μέσα στο καλοκαίρι, τελικά αυτό δεν ισχύει, καθώς το AMC ανακοίνωσε ότι το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Όλα τα επεισόδια θα είναι εβδομαδιαία και θα προβάλλονται κάθε Κυριακή.

Παράλληλα με την ημερομηνία της πρεμιέρας, το AMC κυκλοφόρησε και ορισμένες νέες εικόνες από τη συνέχεια που επικεντρώνονται στα δύο σημαντικά πρόσωπα της σειράς, στον Daryl του Norman Reedus και στην Carol της Melissa McBride.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Η περιγραφή της σειράς λέει:

Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

Στη σειρά παίζουν επίσης και οι Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Romain Levi, Eriq Ebouaney και Anne Charrier.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.