Με λιγότερα επεισόδια η 2η σεζόν του The Last of Us σε σχέση με την 1η

Αποκαλύφθηκε ο αριθμός των επεισοδίων
06 Ιουνίου 2024 20:29
Με λιγότερα επεισόδια η 2η σεζόν του The Last of Us σε σχέση με την 1η

Οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς, The Last of Us, αποκάλυψαν πριν από λίγο από πόσα επεισόδια θα αποτελείται η 2η σεζόν. Όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος κύκλος θα είναι μικρότερος σε σχέση με τον 1ο που αποτελούνταν από 9 επεισόδια.

Ο Craig Mazin και ο Neil Druckmann έδωσαν μία νέα συνέντευξη στο Deadline και μεταξύ άλλων μοιράστηκαν κάποιες σημαντικές πληροφορίες για το σόου του HBO. Όπως επιβεβαίωσαν, η 2η σεζόν θα έχει 7 επεισόδια αντί για 9 που είδαμε στην 1η. Επιπροσθέτως, τα νέα επεισόδια δε θα καλύψουν ολόκληρα τα γεγονότα του The Last of Us Part II, αφού θα υπάρξει και 3η σεζόν -μπορεί και 4η.

Το υλικό της ιστορίας που πήραμε από το Part 2 είναι πολύ περισσότερο από αυτό που είχαμε από το πρώτο παιχνίδι και επομένως έπρεπε να καταλάβουμε πώς θα αφηγηθούμε αυτή την ιστορία κατά τη διάρκεια όλων των εποχών (το The Last of Us Part II, το παιχνίδι δηλαδή, χωρίζεται στις 4 εποχές).

Όταν το κάνεις αυτό, αναζητάς κάποια σημαντικά σημεία διακοπής και όπως τα βάλαμε κάτω, είδαμε ότι σε εμάς σταματάει στα 7 επεισόδια. Δεν πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε θέση να πούμε την ιστορία μέσα από ακόμη 2 σεζόν (σεζόν 2 και σεζόν 3), επειδή αφιερώνουμε τον χρόνο μας και ακολουθούμε ενδιαφέρονται μονοπάτια, όπως κάναμε και στην 1η σεζόν.

Αισθανόμαστε ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσο οι άνθρωποι συνεχίζουν να παρακολουθούν και μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε περισσότερη τηλεόραση, η 3η σεζόν θα είναι μεγαλύτερη. Και πράγματι, η ιστορία μπορεί να απαιτεί την 4η σεζόν.

ΦΗΜΗ: Η 2η σεζόν του The Last of Us θα έχει λιγότερα επεισόδια και μάθαμε πόσα ακριβώς

Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Jeffrey Wright, που κατά πάσα πιθανότητα θα θυμάστε από το Westworld του HBO, θα βρίσκεται στη 2η σεζόν του The Last of Us. Ο ηθοποιός θα υποδύεται τον χαρακτήρα Isaac, του οποίου μάλιστα είχε δανείσει και τη φωνή του στο The Last of Us Part II του PlayStation.

Εκείνος θα παίξει πλάι στον Pedro Pascal και της Bella Ramsey. Στη 2η σεζόν του The Last of Us θα συστηθούμε σε πολλά νέα πρόσωπα όπως την Kaitlyn Dever (Unbelievable) που θα υποδύεται την Abby Anderson, και θα παίζουν μαζί της οι Isabella Merced (Sicario 2, Madame Web) ως Dina και Young Mazino (Beef) ως Jesse, ενώ το υπόλοιπο cast θα πλαισιώσουν οι: Tati Gabrielle ως Nora, Danny Ramirez ως Manny, Spencer Lord ως Owen και Ariela Barer ως Mel.

Επίσης θα συμμετέχει και η Catherine O'Hara, η οποία είχε υποδυθεί την μητέρα του Kevin στις θρυλικές ταινίες "Μόνος στο Σπίτι".

Η 2η σεζόν του The Last of Us δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας στο HBO.