Γεγονός η live-action σειρά του Yakuza και έρχεται στο Prime Video (ΦΩΤΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Οκτώβριο
04 Ιουνίου 2024 18:46
Γεγονός η live-action σειρά του Yakuza και έρχεται στο Prime Video (ΦΩΤΟ)

Η Amazon ανακοίνωσε το Like a Dragon: Yakuza, την live-action τηλεοπτική σειρά του γνωστού gaming franchise, Yakuza (πλέον Like a Dragon). Το σόου θα παίξει μέσα στο 2024 αποκλειστικά στο Prime Video και πλέον έχουμε την πρώτη αφίσα.

Η live-action σειρά του Like a Dragon: Yakuza θα αποτελείται από 6 επεισόδια με τα πρώτα τρία να προβάλλονται στην υπηρεσία στις 24 Οκτωβρίου και τα υπόλοιπα την 1η του Νοεμβρίου. Πρόκειται για μία «μίνι» σειρά ουσιαστικά και δε γνωρίζουμε αν υπάρχουν βλέψεις και για μία 2η σεζόν. Η παραγωγή του σόου έγινε στην Ιαπωνία και οι ηθοποιοί θα μιλάνε ιαπωνικά, αν και θα υπάρξουν και dubbed εκδόσεις. Φυσικά, η Amazon θα προσθέσει και υπότιτλους.

Σύμφωνα με το Variety, η σειρά θα λαμβάνει χώρα σε δύο χρονικές περιόδους, το 1995 και το 2005 και θα επικεντρώνεται σε παιδικούς φίλους και στις αποφάσεις που παίρνουν, καθώς και στις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές στη μετέπειτα ζωή τους. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Masaharu Take (100 Yen Love) και ο Kengo Takimoto (Kamen Teacher) και πρωταγωνιστής θα είναι ο Ryoma Takeuchi (Kamen Rider Drive) στο ρόλο του Kiryu Kazuma.

Δείτε την πρώτη εικόνα παρακάτω:

Στην παραγωγή βρίσκεται το RGG Studio, η ομάδα ανάπτυξης των παιχνιδιών της SEGA. Το Like a Dragon: Yakuza θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Οκτωβρίου αποκλειστικά στοπ Prime Video. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο trailer για τη σειρά.