Η Lara Croft κάνει ποδαρικό στο Netflix! Νέο trailer και ημερομηνία για την anime σειρά

Έρχεται το The Legend of Lara Crof
02 Ιουνίου 2024 17:35
Η Lara Croft κάνει ποδαρικό στο Netflix! Νέο trailer και ημερομηνία για την anime σειρά

Το Netflix μόλις ανακοίνωσε πότε θα κάνει πρεμιέρα η anime σειρά της Lara Croft, της λατρεμένης πρωταγωνίστριας των Tomb Raider παιχνιδιών.

Αναλυτικότερα, οι fans των παιχνιδιών και όχι μόνο μπορούν να περιμένουν το Tomb Raider: The Legend of Lara Croft στις 10 Οκτωβρίου του 2024. Αξίζει να σημειωθεί πως η anime σειρά είναι κανονικά canon, με τα γεγονότα της να λαμβάνουν χώρα αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι της Survivor τριλογίας, η οποία απαρτίζεται από τα Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider και Shadow of the Tomb Raider.

Η επίσημη περιγραφή του σόου τονίζει:

Η σειρά κινουμένων σχεδίων θα παρουσιάσει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της ηρωίδας που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ως η εμβληματική εξερευνήτρια. Περισσότερα από 25 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, η Lara Croft συνεχίζει να εξερευνά αρχαία μυστήρια και να αποκαλύπτει χαμένες αλήθειες σε μαγευτικούς και επικίνδυνους προορισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φωνή της στη Lara Croft θα δώσει η Hayley Atwell. Πρόκειται για την ηθοποιού που πολλοί έχουν γνωρίσει ως Peggy Carter στις ταινίες της Marvel. Την Atwell πλαισιώνουν ο Earl Baylon, ο οποίος αναλαμβάνει ξανά το ρόλο του Jonah Maiava από την reboot τριλογία, και ο Allen Maldonado (Black-ish, The Last OG) ως ο Zip, ένας ειδικός στην τεχνολογία.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας για να συνοδεύσει την ανακοίνωση.