The Rings of Power: Νέα ματιά στη 2η σεζόν με έναν χαρακτήρα έκπληξη!

Ένας χαρακτήρας από τον κόσμο του J.R.R. Tolkien εμφανίζεται στα νέα επεισόδια
29 Μαΐου 2024 19:10
The Rings of Power: Νέα ματιά στη 2η σεζόν με έναν χαρακτήρα έκπληξη!

Η Amazon προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον 2ο κύκλο του The Lord of the Rings: Rings of Power, αφού η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για αυτόν τον Αύγουστο.

Για να σας προετοιμάσει για τα νέα επεισόδια, η Amazon συνεργάζεται με το Vanity Fair και φέρνουν στη δημοσιότητα νέο υλικό από τη σειρά και παράλληλα παίρνουμε μια πρώτη γεύση από έναν χαρακτήρα για πρώτη φορά. Όπως έγινε γνωστό, ο μυστηριώδης χαρακτήρας, Tom Bombadil, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην οθόνη και θα τον υποδύεται ο Rory Kinnear (Skyfall).

Ο Bombadil δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο παρελθόν σε κάποιο κινηματογραφικό project (ούτε στα Hobbit, αλλά ούτε και στο The Lord of the Rings) και βρισκόταν στα πρώτα έργα του J.R.R. Tolkien. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έζησε μεγάλο μέρος της ιστορίας, καθώς βάση των βιβλίων κατοικούσε κατά την Τρίτη Εποχή στην κοιλάδα Withywindle στο Old Forest. Λίγοι γνωρίζουν αυτόν τον χαρακτήρα και θα έχει ενδιαφέρον για να δούμε τι έχει ετοιμάσει η Amazon.

Ακολουθούν οι νέες εικόνες από την 2η σεζόν του The Rings of Power και τον συγκεκριμένο μυστηριώδη χαρακτήρα:

Στη σειρά του Amazon Prime Video πρωταγωνιστούν οι Morfydd Clark, Benjamin Walker, Nazanin Boniadi, Peter Mullan, Lenny Henry, Robert Aramayo, Cynthia Addai-Robinson, Ismael Cruz Cordova, Joseph Mawle, Ema Horvath, Markella Kavenagh και Owain Arthur.

The Lord of the Rings: Ο λατρεμένος Ian McKellen δεν ήταν η πρώτη επιλογή στο ρόλο του Gandalf – Ποιος ήταν;

Για τη 2η σεζόν, η Amazon επέλεξε να φύγει από τα φυσικά τοπία της Νέας Ζηλανδίας, τα οποία ήταν πάντοτε η έμπνευση για οτιδήποτε αφορούσε τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μέχρι πρότινος, και να μετακομίσει στην εξοχή της Μ. Βρετανίας για τα γυρίσματα. Οι showrunners της σειράς, Patrick McKay και JD Payne, είχαν ανανεώσει τον περασμένο Φεβρουάριο τα συμβόλαιά τους με την Amazon για ακόμη τρία έτη, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι ήδη ξεκίνησαν να προετοιμάζουν την 3η σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power.

Η 2η σεζόν του The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 29 Αυγούστου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.