Δείτε το επίσημο trailer από την τελευταία σεζόν του Sweet Tooth

Τα νέα επεισόδια θα παίζουν στο Netflix από τον Ιούνιο
21 Μαΐου 2024 23:50
Δείτε το επίσημο trailer από την τελευταία σεζόν του Sweet Tooth

Το Netflix προετοιμάζεται για την επιστροφή μιας επιτυχημένης σειράς του. Ο λόγος γίνεται για το Sweet Tooth, το οποίο θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη αυτόν τον Ιούνιο με τα τελευταία επεισόδιά του.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για τις 6 Ιουνίου και για ακόμη μια φορά στην παραγωγή βρίσκονται οι Robert Downey Jr. και Susan Downey. Το επίσημο trailer διαρκεί περίπου 3 λεπτά και θέλει να σας βάλει στο κλίμα λίγο πριν την πρεμιέρα, ενώ παράλληλα παρουσιάζει νέα πλάνα που δεν είχαμε δει στα προηγούμενα βίντεο, που επικεντρώνονται στον Gus και τους φίλους του.

Στην 3η σεζόν θα δείτε και πάλι τον Gus του Christian Convery, αλλά και τους φίλους του Jepperd (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) και Wendy (Naledi Murray) σε ένα ταξίδι στην Αλάσκα για να βρει ο Gus τη μητέρα του. Πλάι τους θα βρίσκεται και η Kelly Marie Tran του Star Wars σε ένα νέο ρόλο αυτόν της Rosie.

Ακολουθεί η περιγραφή του Netflix: Ποιος θα επιβιώσει; Οι άνθρωποι ή οι υβριδικοί; Σε διεύθυνση παραγωγής Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Σούζαν Ντάουνι, έρχεται το επικό τέλος της αγαπημένης και βραβευμένης σειράς SWEET TOOTH.

Στο τελευταίο κεφάλαιο, ο Γκας κι οι φίλοι του ξεκινούν ένα ταξίδι ελπίζοντας να γιατρέψουν την Αρρώστια — και να ανακαλύψουν επιτέλους την αλήθεια για τους υβριδικούς.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Sweet Tooth βασίζεται στο κόμικς του Jeff Lemire και επικεντρώνεται σε έναν ιό που σκότωσε ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, ενώ την ίδια στιγμή αρχίζουν και εμφανίζονται υβριδικά παιδιά-άνθρωποι με χαρακτηριστικά από ζώα.

Η τελευταία σεζόν του Sweet Tooth θα παίξει στο Netflix στις 6 Ιουνίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που θα βρείτε παρακάτω.