Εικόνες και νέες πληροφορίες για την 5η σεζόν του You

Τα γυρίσματα συνεχίζονται στη Νέα Υόρκη
21 Μαΐου 2024 22:09
Εικόνες και νέες πληροφορίες για την 5η σεζόν του You

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές πληροφορίες όσον αφορά την 5η και τελευταία σεζόν του You (Εσύ), της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Netflix.

Αρχικά, τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου συνεχίζονται αυτόν τον καιρό στην Νέα Υόρκη, όπου από εκεί πλέον θα συνεχιστεί η ιστορία του Joe Goldberg του Penn Badgley. Όπως μαθαίνουμε από το Variety, η Anna Camp, που έγινε ευρέως γνωστή από την ταινία Pitch Perfect και τον ρόλο της στις “Bellas” θα είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα.

Πλάι της θα βρίσκεται και ο Griffin Matthews, ο οποίος θα είναι ο τηλεοπτικός αδερφός της για την τελευταία σεζόν, ενώ θα εμφανιστεί και η Madeline Brewer. Η Camp θα υποδύεται δύο χαρακτήρες, τις δίδυμες αδερφές Reagan και Maddie Lockwood, που είναι κιόλας κουνιάδες του Joe.

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η Camp, εκτός από το Pitch Perfect, έχει παίξει και σε άλλα projects όπως είναι τα True Blood, The Mindy Project, Mad Men, και The Good Wife.

Ακολουθούν μερικές εικόνες που απαθανάτισε ο φακός του Digital Spy κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων:

Στο YOU έχουν παίξει μεταξύ άλλων οι Jenna Ortega, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Stephen Hagan, Ben Wiggins, Eve Austin, Ozioma Whenu, Dario Coates, Sean Pertwee, Brad Alexander, Alison Pargeter και Adam James.

Η 5η σεζόν του You δεν έχει ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας.